incikinannesi dilarahmt Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz🤲🏻💜 Bu arada bulantı yok denecek kadar azaldı sizin ne durumda? Belim ağrıyor kasıgım ağrıyor arada bir onun dışında yemek yiyorum yarım saat sonra karnım zil çalıyor çok entresan doymak bilmiyorum 😂
dilarahmt incikinannesi benim baştan beri rahatsız edecek şekilde bulantım yoktu,sadece çok uyku hali ve halsizliğim oluyordu onlarda 10.haftadan itibaren giderek azaldı. Fakat kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor. Açlık ise kesinlikle aynı durumdayız😊
Ezgi-ceren dilarahmt kan testinden kastım 2’li tarama. Ultrasonda ense kalınlığı ile kan sonuçlarının uyuşması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Çok kararsızım ama 2’li taramada çok önemli artık doktorumuz ne derse onu dinleyeceğiz.
Rinesmi Bende ikilu testi erteleyip ertelememek konusunda kararsizim,daha 2 hafta var gerci ama su an doktorumun oldugu sehirde olmadigim icin sadece bunun icin donmeye deger mi acaba diyorum,malum hastaneler de pek guvenilir degil bu aralar🙁
[silindi] Minikkurbagam ay kiyamam insallah duzelirsin kuzum bende merak ediyorum acaba kızmı erkekmi 😒❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗❤️💐❤️😘❤️😘😘❤️
sulenesemin Bende 12+1 deyim 10 Ekim demişti doktorum sanırım sezeryan olacağı için daha erken gelir bebişim 😍 bulantılarım çok fazla olduğu için hergün prilam dr kullanıyorum onunla bile bulantım oluyor 😢
Karacasu Busraky Benim şuan sarımsı renkte ama kahverengiydi evet kaç kere acile gittim kadın doğuma birşey oldu korkusuyla normalmiş sonra alıştım şuanda sarı renkte ama hiç bitmiyor
sedabl Kkaya0153 ben yaptırmamayı düşünüyorum yanılma payı oluyomuş %30 hem de vieüsten dolayı Sağlik ocağında ultrason varsa orda cinsiyetine baktirmak istiyorm sadece.o kadar ense kl ultrasondada görünüyor
Giz4110 Frdugr0212 aynen benim de 8 Ekim görünüyor canım sağlıkla gelsinler inşallah 😊 🙏 iki üç kez bulantım oldu ama sanırım ilaçlardan sadece sabahları onun harici rahat geçiyor şükür bekliyorum minnak kızımı 🥰
Yes2011 [silindi] evet sezeryan çünkü benim 2.bebeğim olacak inşallah ilk bebeğim sezeryan olmuştu da ondan.
Dilara60 11+5 olduk hayırlısıyla gidebilirsek çarşamba günü ikili teste gidecez. Bulantılar ve kasık ağrıları çok Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize 🤲🏼
Gunesana 13.haftadayız bizde :) Ikili testin sonucu olumlu çıktı allaha şükür . Cinsiyet de kız gibi bakalım değişmezse:)
dilarahmt Yasmnguull canım doktor yarın yokmuş ben bugün yaptırdım.🙈🙈 her şey yolunda dedi bir sıkıntı çıkmadı çok şükür😍 çok hareketliydi hiç böyle beklemiyordum😂 eşime diyorumki portatif bir usg cihazı lazım,evde sürekli karnıma koyup koyup bakarız 😂 darısı sana😘 yarın gidince güzel haberini yaz🥰🥰 Ama cinsiyet öğrenemedik söylemedi😒
Burcu821287 Sozipek merhaba bende şuan 12+1 im cinsiyeti öğrendiğim dem11+5 si 😁 benimde bir oğlum var. Kız cok istemiştim ama erkek dedi. Ve Baya baya gösterdi bizim ki kendini🥰 Kız kısmet olmadı. Sağlıkla gelsinler insallahhh 🤲❤️
Yagmurunbebegi Burcu821287 bende 12. Haftadan ikili test için gittiğimde ultrasonda yzde 95 erkek dedi. 6 nisanda tekrar kontrolüm var. Sizce erkek midir doğru mudur merak ediyorm😃😃
Sozipek Burcu821287 hayırlı evlat olsunlar allahtan gelene yapacak birşey yok sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏☺️Bende Çarşamba gideceğim bakalım belki bizde öğreniriz