YaseminAhmet1910 Limonhanim bol bol yuruyus ama bi faydasi yok 40 haftalik olduk bugun bakalim kizim inatci cikti gelmeye niyeti yok 😊
Roje Limonhanim 36+5 günlüğüm gün içinde çok uykuluyum . Onun dışında çok yoğun adet sancilarim var vajina ağrısı :( gece uyuyamama
Aycalyaa Limonhanim yarın 40 oluyoruz bende tık yok yumuşama dahi yok bakalim kontrolümüz var yarın doktor ne diyecek diye bekliyorum bakarsın alırlar hic belli de olmaz
ktnzehra49 35+4 haftalık hamileyim sürekli adet sancısı gibi sancılarım var hep alta zorluyomuş gibi ağrıyo mide bulantım çok var bu ara erken gelmesinden korkuyorum ama bi an öncede gelsin istiyorum
Tuba_27 Limonhanim 36+6 yız yorgunluk halsizlik sıkça kasıklarda ağrı hissediyorum iki gündür de ara ara mide bulantım var ama nedenini anlayamadım 🤷♀️
Edaliiii 38+1 olduk bizde bugün aşırı bir baskı, uyku uyuyamama değilde birden bayılıyorum sanki. Aşırı kasılma,telaş heyecan ve enerji var şuan. 😊😊
ktnzehra49 Merve3333 Allah yardımcımız olsun hem zor günler geçiriyoruz hem stres var çok etkiliyo bizi
Hamideersin Limonhanim heyecanla çarşamba günü olan kontrolumu bekliyorum oğlumu özlerin kilosunu merak ediyorum bide bakalım doğum için ne söylecek doktorum 37+5olduk bugün
_kucukanne_ Yarın 40 oluyorum bende hala gelmeye niyeti yok oğlumun doğum belirtisine dair hiç bişey yok kasılmam çok bel ağrım arada adet sancısı gibi vuruyo bakalım nolucak 🙏