fosforlukalem Bus_ak18 eve girerken eşim önden girer oda kokusu sıkardı her yere. Bi kere mutfağın önünden geçiyorum, kapısı kapalı. Kapısını görünce öğürdüm geçtim düşün 😅 En çok eşimden iğrenmekten korkuyordum çok şükür olmadı öyle bişey 😅
Frdugr0212 fosforlukalem Ah ah ne yaşadıysam aynılarını yazmışsın 😂 6. Haftamdan itibaren inanılmaz bulantı çektim hayattan soğumuştum resmen. Su içsem midem bulanıyordu. Allah’ıma şükürler olsun 12. Haftamdayım ve cok azaldı bulantılarım tabi hala var ama artık güçlendim bulantıya karşı . Umarım 13. Haftamda benimde tamamen biter 💜💜
fosforlukalem Frdugr0212 böyle böyle geçiyor. Benim de önce istifralarım azaldı sonra bulantılar da geçti
Karagozz fosforlukalem ayyy benım yasadıklarım resmen bende Bı tek kendımı dusunup psıkoljımı bozuyordum Kmse anlamıyordu evden tiksindim mutfaktan tiksindim bana mutfak banyo tuvalet heryer kokuyordu yemek yapmaktan nefret ettım resmen demekkı normal mıs
Deletedmom137 Bus_ak18 ben 12.haftada öğrenmiştm edepsiz hemen gösterdi kız benim kız bebişler zorlu oluyormş acaba seninkidemi kızzz 🤭😁
Bus_ak18 Deletedmom137 anaaa kızlar geç gösterir derler sennki hemen göstermiş ya😂 haftaya 2li teste gitcem benimkide gösteriverse ya
Bus_ak18 KubrAbdullahh zorlaya zorlaya yiyorum canım ya inşallah bian önce geçer hepimizinki. Benide bitek çizi rahatlatıyo ama anlık 🙄
KubrAbdullahh Bus_ak18 canım napalım çekicez saglıklı olsunlarda ama meyve yemeyi bırakma meyveyle beslendi benim kızım onlardan al vitaminini