Esrazeynepsare Ben en son brş buçuk ay önce falan gitmiştim kontrole virüs nedeniyle daha gitmedim ama çok merak ediyorum nasıl acaba kızım 🤩🤩
Merve6475 Esrazeynepsare 26 haftalıgız bizde bugün ikizlerimle iki haftada bir kontrolümüz oluyo yarın kontrole gidicem sende ihmal etme canım 1.5 ay çok uzun bi zaman
Cemcememre Esrazeynepsare ben geçen gittim 28 . Hafta dedi ama ben suan hesaplıyorum 27. Haftadyım nasıl oluyor
Esrazeynepsare damlanne benim ikinci bebeğim canım az çok tecrübeliyim bu hafta kontrolüm 🤗 doktorumla sürekli irtibat halindeyiz
ceyda11 Merve6475 bende 26 haftalık hamileyim bu ayki kontrolüme gidemedim doktorum bir sıkıntı yoksa evden çıkma dedi sizler nasıl gidiyorsunuz ki??
Esrazeynepsare Merve6475 benim ikinci bebeğim canım az çok tecrübeliyim doktorumla irtibat halindeyiz sürekli 🤗 bu hafta gideceğim
ebrucetin Esilam11 aynen canım bende oluyordu doktor magnezyum başlattı mutlaka sende söyle bunu doktoruna
Merve6475 Esilam11 canım normal dedi bana doktorum hep olacak artık dedi ağrı olmuyosa sıkıntı yok dedi ağrımda yok zaten muayenede etti normal cıktı hersey
Rabia-22 Esilam11 bende oldu geçen gun.sabah uyandıgımda sağda toplanmıştı.bıde ağrım oldu doktorumu aradım.alt tarafta ağrı yoksa problem yok dedı.bebeğin kemik gelişimi çok hızlıymış bu donemde.oyuzden bazen toplanabılırmış normalmiş kasık ve alttan ağrı olmadıgı muddetce.🙂 bende korkmustum.sola yat kan akışı solda daha fazladır sağa yada sırt üstü yatma dedıler cevrem
Merve6475 ceyda11 iste bi sıkıntı olup olmadıgını bilemezsen garantisi varmı??? Riske atmak istemiyorum ikiz gebelik cünkü bide benim hemsireyim zaten direk doktoruma gidiyorum 10 dk da geri çıkıyorum
Mucizem7 Merve6475 size birşey sorabilir miyim?6nisanda şeker yüklemesi için randevum var ve uzun suruyomus sence gitmeli miyim?yada sağlık ocaginda açlık tokluk için kan versem yeter mi sence?doktora gidicem ama bebeğin durumunu görüp çıkmak istiyrm sadecede
Merve6475 ceyda11 onda gidilirde mesela atıyorum rahim kısaldı diyelim bazen hic belirti vermiyomuş kontrolde anlaşılıyor sadece öyle bi durum olsa anlamayız bile benim ikiz bide tüp bebek diye ben düzenli gidiyorum
Zeynepecem Kizlar bizde bugun 28+0 olduk ama bende 1 aydir gtmiyorum doktorumla gorustum bebegin hareketlerini sordu birde akınti agri vb. Gibi bir skntm olmadigi icin doktor 32 ye kadar erteledi cikma dedi ama tabi ikiz gebelik daha farklidir eminim
Esrazeynepsare Zeynepecem aynen canım benim doktorum da çok acil bir durum olmadıkça gelme diyor telefondan soruyorum soracaklarımı 🤗
Merve6475 Esrazeynepsare o zaman bilirsin tabi cogu seyi canım benim ilk hem tüp bebek hemde ikiz olunca 2 haftada bir gitmek zorundayım
Cemcememre Merve6475 bana dedi ki 25 Haziran doğum dedi önden giderse daha mı önce doğum oluyor acaba