Sedley 19+5 haftalık hamileyim şu günlerde zaten gidip gitmemekte kararsızım gitsemde 23. haftamda gitmeyi düşünüyorum sizce hangi hastane daha iyi ve hangi doktora gitmeliyim ??
Zeynep_441 Sedley ben detaylı ultrasonu Pendik ye Halil mesut görüntü leme merkezinde 390 lira ya yaptırmıştım.gayaet iyi bir doktor ve herşeyi tek tek anlatıyor.
Gokcedag Sedley kesinlikle hicbiri, okan ya da medical park gidin. Ikisi de perinatolog degil yazdiklarinizin, jinekolog ! Yaptirmistim dogry cikmadi 30.haftalarda yine yaptirdim. Bi kereligine 200 daha fazla verirsiniz ama dogru duzgun yapilir
Sedley Esme Yakınımda özel klinik nerde var bilmiyorum ki bildiğim sadece pendikte vardı onada gidemem ki arabamız yok otobüse binemem
Sedley Zeynep_441 Evet o doktora iyi diyorlar ama şuan orası 450 tl galiba biraz pahalı geldi bilemedim 😕
Deleted5544 bencede su durumda muayenehaneye gitmelisin canım. bende halil mesutu öneririm, orada yaptırdım. 1 saat anlattı, güldük eğlendik cok güzel geçti. indirim isterseniz 350 tl yapıyorlar ben öyle gittim. yeri de pendik devlet hastanesinin karşısında.
Sedley Deleted5544 Şuan ki fiyatı ney orada biliyor musunuz ben pahalı diye duymuştum. Bide oraya gitme şansım yokki arabamız yok 😕
Deleted5544 Sedley ben şubatta yaptırdım 350 tlye. artmış mıdır bilmiyorum ama otobus ve minübüsler 10 kisi alıyor artık. maske ve eldivenle binebilirsiniz aslında
Gokcedag Sedley dogru 550 verdim gecen gun ama profesor yuzyilda 450 tl onu da 21.haftada yaptrdim tavri davranisi sizi cok hirpalio, tabiki haklisiniz butceden oturu ben de zorlandim ama mecburdum
Zeynep_441 Sedley yok Halil bey 390 Okan üniversitesi hastanesi 500 civarı dediniz ya orasına sordum ben 550 dediler
Sedley Zeynep_441 He ben karıştırdım yazıları pardon. Halil bey 390 sa iyi bari oraya randevu alırım bende