Pinarsarica54 Merhaba arkadaşlar 32.haftaya bugun girmiş bulunuyoruz sabırsızlıkla bekliyorum sol kalçam belim çok ağrıyor sizde durumlar nasıl ?
Nisa-Nalbantoglu Pinarsarica54 bende 32deyim 🐣 şu an pek ağrım sızım yok sadede bebeğim makat geliş kafasını çevirip çevirmeyeceğinden korkuyorum:)
Kk39 Pinarsarica54 valla benimde çatı ağrısımı denir bilemiyorum ama vajina kemiklerim ağrıyor birde uyku problemi had safhada 34.haftaya girdik
Bugleminannesi Pinarsarica54 32+1 olduk 😊 belim bacaklarim kasıklarım ağrıyor . 2.150 gram olmuş kızım 😊
Frezoon Bende 31+1 deyim aynı şeyleri yaşıyoruz ben ikizlere hamileyim sizin bebeğinizin kilosunu öğrenebilirim ikizler daha az oluyor kilosu ama aşağı yukarı bir değerlendirme yapayım.
Tgb2310 Frezoon 29. Haftada bnmkiler 1400 dü, sizinkiler nasıl? Bu prş dr kontrolumüz var ve o gün 32. Haftada olcaz
Frezoon Tgb2310 maşallah benim de yarın kontrolüm 1 kilo 80 gramlar ikizler zaten küçük oluyormuş tek bebeğe göre
Pinarsarica54 Cumartesi kilosunu ogrenecem 1 ay önce 1350 gram iyiydi ama ters duruyor demişti inşallah dönmüştür