Busra_koc doktora gıdemıyorum hastaneler malum en kısa zamanda nasıl acarım burnumu kulaklarım kasınıyor bogazda agırda var hepsını gectım soguk algınlıgı dedı ama burun daha Bı kotu cok zorluyorum cıksın dıye ıcındrkıler cocugun oksıjensız
Twinksmom Busra_koc İnternetten yada eczaneden abfen sinüs burun kiti alırsanız çok faydasını görürsünüz ben böyle başa çıkabiliyorum
Bsrasglm Busra_koc canım ılıadın kullandım ben benim nefesim kesiliyordu sanki onuda çok uzun süre kullanmamak lazım 4 gün kullandım baktım devam ediyor boş ılıadın şişesine tuzlu su yaptım onu kullandım bebeğe zararı olmasın diye 2 3 gün tuzlu su kullandım geçti allaha şükür arada olunca o tuzlu suyu kullanıyorum
Badembebe Busra_koc sirkeli su yap burnuna Çek sümkür veya tuzlu lılk su yap aynı şekilde yap tamamen açar günde 3 kere filan yapabilirsin, aynı suyla Gargara da yap
Twinksmom Busra_koc Fiyatını bilmiyorum 50 tl falandır en fazla İçerisinde tuz var doğal sofra tuzuda oluyor demişti doktorum bittiğinde kullanman için Ilık suya ölçüsünde tuz atıp çalkalayıp burnu temizliyorsunuz aparatlı zaten internetten yazınca çıkar hiç bir zarar yok🙏