Svdec1 Kızlar bir saat önce konu actım kimse yazmadı lütfen birisi bana gerçek doğum sancısı nasıl olur anlatabilir mi. Kaç dakikada bir girmeye baslar, nişan nasıl gelir, ağrısı nasıl olur
Elisaalya Svdec1 sümüksü lekelenme ile olur nisan dogum sancisida genelde belden vurur ve emin ol kesinlikle anlarsin
[silindi] Svdec1 Genellikle 2-5 dakika aralıklarla gelen şiddetli bel ağrısı doğum sancısı oluyor. Aralıklar hep aynı oluyor onu sayman lazım o yüzden. Yalancı sancıda farklı mesela. O gecmiyor. Arası yok. Nişan da ya sümük gibi yeşilimsi-sarimsi ya da pembe renkli yine sümük kıvamında oluyor. Internetten bakmıştım resimlerine. Kahverengi olanı da vardı. Ama nişan gelir gelmez doğum başlamayanlar da varmış. Bazısının nişanı 2 gün önce de gelebiliyormuş 2 saniye önce de. Belirsiz.
Svdec1 [silindi] yaşadınız mı gerçek sancıyı tam olarak belimin iki yanından giriyo bi sancı belli aralıklar ama tam net dakikalar değil 5-6-7 dk falan oluyo sizce doğum sancısı mıdır
[silindi] Svdec1 Eğer nefes almanıza müsade eden fakat geldiğinde çok şiddetle canınızı yakan bir şeyse hastaneye uğrayın derim. Çünkü açılma başlıyor normal sancılardan sonra. Kadın doğum acile gidin, baksınlar hemen.
Svdec1 [silindi] durumlardan ötürü gitmek hiç istemiyorum uyumaya calısıcam sabaha kadar Allah kerim çok teşekkür ederim yanıtlarınız için💕