Eliferbil Seyma_1907 38deyiz açılmam yok nst de sancım çıkıyor ama hissetmiyorum bebekte henüz aşağı inmedi ;(
Defnemm22 Bende 37+1 Gecen hafta gittim 2.800 gr.masallah sizin bebisler baya toplu.2 dogum bende heran gelecek diye bekliyorum.adet olacakmisim gibi sancim oluyo sonra geciyo.heyecan dorukta.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Dilanmuhammed14 Seyma_1907 hanımlar bende 38+6 oldum çok fazla kusuyorum bir haftadır belirti ola bilirmi ve mide ağrısı.
ressamanne26 Eylem96 bende 37+3 bir ay olacak 3 gun sonra kontrole gitmedim direk sezeryan gun verire cok iyi olur.ikinci sezeryenim cunku.malum virus yuzunden hastaneye gidemedim
_elsm_ Seyma_1907 benimde 37+5 açılmam yok rahim ağzında kısalma vardı cuma gittiğimde doktorum söyledi nst de normal dedi
Sare2020 34+3 teyim. 2600gram. Kolestazım olduğu için 38 de bebeğin alınması gerekiyor. Doktorum son görüşmemde istersem suni sancı ve fitil ile normal doğum deneyebileceğimizi söyledi. Kafam çok karışık..
Edaliiii Sare2020 gebelik kolestazinda genelde sezeryan yapıyorlar bebegin kakasini yemesi ihtimali yuzunden bende gebelik alerjisine yakalandim ondan şüphelenmişlerdi çok araştırdık o yüzden ordan biliyorum. Ama imkan sunuyorsa doktor tabiki normal dogum yapmalısın
Edaliiii Seyma_1907 bende aynı durumdayim 1 haftadır geceleri 40 dakikada bir şancı geliyor hiç diğer kasılmalara benzemiyor valla. Sanki rahmi içerden birileri yukarı doğru çekiyormuş gibi. Aşırı uyku hali var. Ne olacağız bilemiyorum valla
Sare2020 Edaliiii evet bu fırsatı değerlendirip suni sancıyı kabul edeceğim sanırım.. belki kendi sancımda çıkar o zamana kadar 🙏🏻 Yine de suni sancı fikri beni korkutuyor.
Busbusvehashas Nazife- bana da program 17 Nisan diyor ama perinatolog 19 u demişti.. içimden 8-10 nisan geçiyor :) artık 37 olduk nasıl olsa istediği zaman gelsin ❤️
Edaliiii Sare2020 bir şekilde doğuracağız öyle yada böyle o sancıları hissedeceğiz böyle dusu n sonunda kavuşmak var ya hayırlısı insaAllah kolay geçer bir avazda kurtuluruz
Hazalmelek_65 Seyma_1907 bende dün hastaneye gittim cnm 1 cm açıklık varmış nst de çok az sancm vardı. Ama bebeğin suyunda azalma olduğu için yatışım yapıldı. Akşam kendi rızamla imza atıp çıktım. Alt kısımda kasılmalarım başladı dünden beri. İnşallah kendi sancım gelirde öyle başlar doğum
Seyma_1907 Esrayy kusma bulantıda doğum belirtisi diye biliyorum. Bende 8 tane sancı çıktı bakalım ne olucak
Feridearslantas1 Seyma_1907 Bende 37e gircem 1 bucuk santim acikligim var yalanci sancilar oluyor karnim baya dustu
Kayarozlem8023 37+3 olduk 2.bebişim şimdilik doğuma dair bişey yok bakalım paşanın gönlü ne zaman gelmek isteyecek 😂😂