Seyma_1907 Kızlar ne durumdasınız doğum belirtileri varmı? 37 haftalığız 1 parmak açılmam var ve nst de sancım çıkıyor birde karnım düştü aşağıya sizde varmı birşeyler?
Esrayy Seyma_1907 38 haftalığız hiç bi belirti yok nstde bi tane sancı cıktı akşamdan beri bulantı kusma var o da belirti mi bilmiyorum bekliyorum öyle
Gulsenn2244 Seyma_1907 baya erken olmus bunlar sızde ben 40 haftadayım bunların bır kacı yok hala bızde
Busbusvehashas Seyma_1907 şuan 37+2 yim, 36+5 te sancım çıkmadı açılmaya bakmadı ama cuma 38 olunca heralde açılmama bakar.. kalça kemiğim çok ağrıyor oturmak kalkmak eZiyet
Seyma_1907 Esrayy kusma bulantıda doğum belirtisi diye biliyorum. Bende 8 tane sancı çıktı bakalım ne olucak
Yusufeymeninannesi Esrayy benim doktor güya bide özel ve tanıdık çok iyi doktor 35 hafraligim bir gün kilosunu demedi 😩
mervik21 boyu uzunmuş allah nazardan saklasin benim eşimde bende çok uzun değiliz genetik etkiliyor bebekleri ama şuan tek derdim sağlıkla doğurmak benimkide tombik nasıl çıkacaksa artık 😀😑
Esrayy Yusufeymeninannesi benimki söylüyor bi de ultrason görüntüsünün üzerinde yazıyor ordan hesap yapabilirsin
Levlake Bende 35 haftaligim nefes darligim çok oluyor sizdede aynısı oluyormu bogalacakmisim gibi oluyor bide rahmime sanki bıçak batar gibi ağrı giriyor
mervik21 Deletedmom210 kaburga boşluğuna biraz bastır canin acimadan bastıra biliyorsan ve altında bebek yoksa karin düşmüş demektir yada yan profilden bak anlarsın 😀