Buse0911 Kizlar halâ hissetmiyorum neden amaaa😪😪viruatem knatrolude iptal ettik ne durumda merak edyrm,nezamn hisstmeye baslayacagim 😪😪
hunilimom Buse0911 bi kaç haftaya hissedersin canım ilk gebeliklerde 24.haftaya kadar hissedilemeyebiliyorsun çok normal
ilkgozagrim_ Buse0911 Hiç sorun yapma canm bende 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım tam anlamıyla😇
hunilimom Buse0911 genellikle tatlı yiyince hareketli oluyorlar çıplak şekilde tatlı yiyip soluna,uzanınca belki hissedersin canım birazda bebeğe kalmış kiloluysn daha geç hossediliyor ben 19+5 de hissettum
Mrv3dmr Buse0911 Evet canım ilk gebeliğim, kızım olacak inşallah. Bu hissetme durumu kiloylada alakalı değil. Arkadaşımın kilosu neredeyse benim 2 katım ama bebeğini 16.haftadan beri hissediyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum😌
Buse0911 Esraslc hay Allahim ya bu hafta daha cok endiselendim.elimiz kolumuz bagli kontrole gidemiyoriz bide hissetmiyorum iyice geldiler bana 😊
Berfin_kycn Buse0911 gayet normal korkma bende hep derdim hissetmiyorum taaa ki 20 haftadan sonra az çok hissetim 23 haftadayım şuan tam hissediyorum korkma😍biraz daha bekle