Simgest Merhaba herkese 1 ay once gelsimeyen gebelik sebebi ile kurtaj oldum bugun 33 gun oldu ve hala regl olmadım. Benim durumumu yaşayanlar kacinci gunde oldunuz acaba ?
Mucizemm25 Simgest geçmiş olsun bende 24 haziranda olmuştum 16 ağustosta adet oldum kürtaj dan sonra değişiyor dengesi adetin
Gupssse Simgest öncelikle geçmiş olsun canım kurtajdan 1 hafta sonra doktor a gittin mi ? Ayrıca bazen nette bakmak iyi olmuyor stres yapma 50 e güne kadar olmayan var .ilk kürtajımda 40 günü geçmişti 2.sinde 33.günde oldum.
Simgest sevo52 doktorum 3 haftaya olursun demişti internete baktigimda da 40 gunu gecerse doktora danisin yaziyo normalda ama demek ki biraz daha zamanimiz var
Tuqceee33 Simgest kürtajdan 15 gün sonra kontrole gittiğimde gecikme yaşayabilirsin demişti doktorum.
Tuqceee33 Simgest canım her zaman ki kanama gibi mi adetin? Benim leke şeklinde geliyor doktorumu aradım normal dedi ama yine de yaşayan birinden bilgi alayım dedim.
yasemin333 Adet olduğunuzu nasış anlıyorsunuz kürtaj olalı iki hafta oldu lekelenmem hala bitmedi.Leke geçmezse ilerde adet olduğumu nasıl anlayacağım
Simgest yasemin333 benim lekelenmem 1 hafta sürdü kürtaj oldugum günden itibaren 34 gün sonrasında adet oldum. Sizin lekelenmenizde 1 haftaya geçmesse bi doktorunuza sorun bence zaten adet oldugunuzda lekelenmeye nazaran siddetli bir kanama oluyor