shdemir Uni babynin deterjanıyla yıkadım deneme amaclı önce hastane cıkısını yıkadım. Yumusatıcı kullanmadım ama sankı sertlestirdi kıyafetleri. Önerebileceginiz yumusatıcı varmı? Memnun kaldıgınız.
Tgbabsra shdemir bebek için yumuşatıcı var mı hepsi o detarjanda bir diye biliyorum ama belki yanlış biliyorum
Birprensesannesi_ shdemir ben dalini toz deterjanı için aldım uni babyınde yumusatıcısını aldım dalinin cok guzel kokuyor bide yumuşacık oluyor kıyafetler
Gulsum94 shdemir ben dalinin yumuşatıcısını kullandım misler gibi koktu dolabını açtıkça kokusu geliyor sürekli açıp açıp bakıyorum zaten heyecandan ☺
Oglununannesi shdemir Dalan Roxy kullanıyorm bitkisel yağlardan yapılmış bitkisel yanive çok güzel kokuyor ayrıca çok uygun🙂Yumuşatıcı bingo kullanıyorm bebekler için olanı var 5 kg si 12-13 tl falan dalan roxy de 800 gramı 7.75
shdemir Birprensesannesi_ Bende sadece deterjanı aldım yumusatıcı almıyım dedim ama sertlesti kiyafetler😏uni babynin yumusaticisinida aliyim oyle yikiyim o zaman bidaha.
Ladess shdemir hiç yumuşatıcı kullanmayın derim ,bebeğinizin kokusu yeter ,ha illa koku istiyorsanıx roxy bahar çiçekleri mükemmel yumuşatıcıya gerk yok tüm ev kokuyor ,kendi kıyafetlerim için kullanılıyorum ben 🤭🙂
Ladess shdemir emin olun kimyasal be kadar az o kadar iyi ,ne kadr sert olabilir ki ,tabi bu benim düşüncem 🙂
Merve2961 Kızlar ben ilk kıyafetleri organik beyaz sabunu rendeleyip onunla yıkadım hem yumuşacık oldu hem mis gibi kokuyo hem de doğal😍 doğduktan sonrakileri dalin granül deterjan aldim deniyip gorucem
baharclk shdemir uni babynin yumusaticisini kullan canım az koy ama yarim kapak, ben dalının yumusaticisini aldim da cok kokusu var ya güzel kokusu ama ne kadar koku o kadar kimyasal olduğu için keske uni baby alsaydim yarim kapak kullanmama ragmen dalın buram buram kokuyor
Kimyagercik shdemir ben dalan toz deterjanla yikadim oda sert yapti ama utuleyince yumusadi bi utulede dene canim belki seninkide yumusar.. yumusaticida uni baby almistim ama ilk giysileri icin kullanmak icimden gelmedi