semdem1 eminee0707 chiccodan sa babyplusun anne yanını öneririm hem sallanıyor hem müzik kutusu var 600₺ chiccoda hiç bişey yok 1000₺
Zuleyha_kok16 Chicco anne yanı beşik sabitlemiyor ama ne kadar güvenli bende ondan almak istiyordum da yani sonuçta 4 ayından itibaren dönmeye başlıyor bebekler güvenemiyorum ben ne kadar sabitlenirse sabitlensin
eminee0707 Zuleyha_kok16 benimde kafam çok karışık bu konuda sanki banada sepet Beşik daha sağlam geliyor. Ama bilemiyorum herkes farklı bisey diyor
Zuleyha_kok16 eminee0707 bence sepet beşik al hatta direk chicconun çok güzel park beşikleri var çokta kullanışlı
eminee0707 Zuleyha_kok16 odamda küçük yani sepet Beşik alincada yanıma alamicam karşıma koyabilirim ya yatağımın ucuna oda ayak kısmı oluyor deliricem
Askim Bence direk besik alin kizlar, bende sepet besik aldim 4 ay gitti, sonra kizim sigmadi, kollarini uzatinca kenarlara vuruyordu ve uyaniyordu.
eminee0707 Askim bakıldığında yanıma sepet Beşik koyucak yerimde yok karşıma koyabilirim oda olmaz demii
eminee0707 semdem1 bende bugün ilk ona baktım ama chicco bi arkadaşım kullanıyor o önerdi babyplusda yorumlardan önerisi çok ama eşim chicco sanki daha büyük ve daha kullanışlı sağlam diyor
semdem1 eminee0707 Ben ikisinide internette gördüm yanyana geririp karşılaştırmadım hiç mağazada görme imkanımız olursa karşılaştırırz artık 😊