Suleyigit Selam kızlar 24 haftalik anne adayiyim bebeğim çok ama çok az hareket ediyo ve bende korkuyorum 😳 böyle durumda olanlar bana yardımcı olabilirmi normalmi sizcede ogluşum olucak 😍
Blcns Suleyigit bebekler geceleri uyanık kalırmış sanki öyle okumuştum. Belki sen uyuyunca harekete geçiyordur 😁
Pamuk123 Suleyigit bizde 22 ye başladık Begüm korkumdan gittim doktoruma hissetmiyorum diye ulritrasonda bile çok hareketliydi korkma daha çok canlı vurmuyor her annenin hissetme ölçüsü farklıdır dedi korkma canım sende 😊
Kuzucuklarim Suleyigit bazi bebekler anne karninda biraz tembel oluyo.18 aylik kizimi cok hissetmiyordum kilom var ondan diyordum.Suan 22 haftalik hamileyim bu kizimi cok hissediyorum ve gene kiloluyum.
inancin_annesi Suleyigit bende öyle cok uykucuyum benım oglusta gunduzlerı pek hareket etmıyor ama ben uyumaya yakın maşallahı var 🤗🤗
Suleyigit Kuzucuklarim bende biraz kiloluyum herkes öyle diyo sen kilolusun ondan hissetmezsin diyorlar 😳
gzddmr Suleyigit Merhaba ilk gebelik mi? İlk gebeliklerde genelde geç hissediliyormuş bende geç hissetmiştim insan evet endişelenebiliyor 😏
Yasemin2430 Suleyigit bende 25+2 günlük hamileyim bende cok nadir hissediyorum ilk gebim normalmiş bende bian önce hissetmek istiyorum hayirsiyla insallah
Mucizem7 Yasemin2430 tatlı biseyler yiyip sol tarafina uzandiginda mutlaka hareket edecektir.bide ben müzik.falan dinletiyrm uzandığım yerden ise yariyo
Kuzucuklarim Suleyigit malesef etkisi oluyo ilk kizimda kilolu degildim disardan bile cok net belliydi 2. kizimda cok nadir hissettim 3. pit pit hissettiriyo masallah.
Aleynaerbasss Suleyigit 23+2 deyim benimde oğlum olacak kişiden kişiye değişen birşey sanırım çünkü benim bebeğim de bir dakika bile durmuyor sürekli hareketli .Yemene içmene dikkat et sakın öğün atlama öğün atladığın zaman sakinleşir uyku moduna alır dedi doktorum ama şükür her dakika oynaşıyoruz 🙏