Gamzebasaran Naimeismail01 kalkan kullanın. Silikon veya gümüş olanları var. Bende gümüş olanı var. İç çamaşırına teması engelliyor ve yaranın hızlı iyileşmesini sağlıyor.
burcukavci Naimeismail01 ben cildiye doktoruna sormustum kalkan olayini niye kullanicaksin gerek yok iyilesmek icin krem kullan dedi catlak felan olsa yada akinti o zaman bile spanc(gazli bez) oneriyor
Gamzebasaran Naimeismail01 tabiikide hassasiyet gebelikte de başlıyor bende henüz hamileyim son haftalarim ve takmaya başladım.
burcukavci sana tavsiyem cildiyeye gorun benimde kabuk baglayip camasirima dokuluyordu egzama olmusum bir karisim verdi kullandim duzeldi 1 haftaya iyilestim🤗gecmis olsun insAllah seninde duzelir
burcukavci Naimeismail01 nedemek cumlemizden canim ama ihmal etme kendi kendine duzelir diye ben beklettim duzelmemisti cildiyeye gittim 1 hafta da cok sukur iyilesti
Gamzebasaran Bir arkadaşımın göğsü paramparça oldu resmen denemedigi birşey kalmadı. İyileştiren tek şey kalkan oldu. gereksiz birşey değil yani kalkan