Nehir66 Selinglr 🤦♀️Uyanıkken eşim döndürüyor resmen uyurken zorlanıyorum çok sağa sola dönerken 🤦♀️Anam çok zormuş hamilelik 🤰 hele hele son haftalara girince 🤦♀️
Ay-Bek Selinglr Kaç haftalıksın canım? Bende de aynısı oluyor. Yataktan kalkarken tam göğsümün alt kısmındaki kemiklerin en alt kısmı acıyor. Bazen ayyy diye bağırıyorum. Bebeğim daha dönmemiş kafası üstte ondan mı oluyor bilmiyorum 🤦♀️😐
Hacerevgin Selinglr canim bendede oluyor kalkıyorum sonra diger tarafıma dönüp tekrar yatiyorum cok yoruldum artik 39+6
zeynep_2020 Aynen o kdr zor dönüyorum ki sağa sola karnım kalkmıyor yerden 🙄 31+ 4 haftalığım zaten hamilelik nediyle fazla uyıyamadığım için çok dönüyorum
Nehir66 Selinglr 33+3 haftalığım 🤦♀️Benimde belim kaburgam kırılacak gibi oluyor ağrısı çok fena 🤦♀️
Eylul-Ada2020 34+2 yim çok zorlanıyorum allah yardımcımız olsun Cuma doktora gidicem. kızımı çok merak ediyorum 1 ay olucak gitmeyeli doktora bu virüs yüzünden 😔
Gulsenn2244 Selinglr benımde zor oluyor artık her an beklıyoruz tuvalate tasınmaktan gına geldı ve teleş sarıyor ıster ıstemez sma bızde daha belırtı yok 39 +4 olduk
Ay-Bek Selinglr Ben de yarın 34 olcam çok ağrıyor çok zor gerçekten anlıyorum seni 37 38 de daha fena olacak sanki
Selinglr Ay-Bek sorma canım yemek yıyınce mıde agrısımı desem bel agrısı sımdıde kafasını boyle ıttırıyor
Ay-Bek Selinglr senin de dönmedi mi benim de öyle oluyor evet kafası sanırım ittiriyor gibi ayaklarıyla vuruyor alt tarafıma hep rahmin olduğu yerlere acıyor çıkacak gibi oluyır