Emine_Leyla Aybarss olur olur canm neden olmasın insalah sağlıklı olsunda bir iki farketmez Allah ne verdiyse yavrum😃🌷
Aybarss Emine_Leyla aynen öyle buna bile şükür ben asla anne olamıcam derdim bu pkos illetinden dolayı mucize gibi geldi 🙏🏼🥰
Emine_Leyla Aybarss olur canm olur Rabbim isterse olur kun feyekun ol der oluverir ben 7 sene 4 düşükten sonra simdi 28 haftalığım bakalım inşallah bu sefer olur sağlıkla alırız hepimiz kucaklarimiza
Aybarss Emine_Leyla çok haklısın 🙏🏼rabbim seninde evladını sana bağışlasın canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah burda doğum hikayenide okuruz 🥰
Emine_Leyla Aybarss google hesapladım 4 hafta 6 gün diyor 4 bucuk haftaliksin büyük ihtimalle canm happy mom yaz son adet tarihine ona göre haftaya doktorunkiyle karsilastirirsin
Brcbs Aybarss Amin Allaha isteyen herkese nasip etsin bizde bugu 5 + 4 olduk mide bulantısı ve baş dönmesi var 2 gündür
Aybarss Brcbs aiiyyy inşallah kucağına Almayıda nasip eder Allahım 🥰 yaaa bende de iştahsızlık var bişi yiyemiyorum 🤷🏻♀️
maynur1 Aybarss canım dayanamadım adete 1 gün kala yaptım pozitif çok net çıktı hamileyim darısı senin başına inşallah
Aybarss maynur1 canım ben dün gördüm miniğimi 😇 teşekkür ederim hayırlı olsun sanada sağlıcakla ilerlesin inşallah 🌸
maynur1 Aybarss âmin canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese versin