Alara_bebek Osmangazi evke mediloft binasında Neriman çelike gidiyorum tavsiye ederim ben çok memnunum
Elifnuur Gamzesurucu ben çekirge doruk Sühendan hanıma gidiyorum aşırı memnunum kendisinden kesinlikle tavsiye ediyorum randevu bulmakta zorlanabilirsiniz randevu aldıktan sonra kontrol gününde saat 1 e randevu verildiyse 5′ten önce muayene edilmesini beklemeyin cok iyi bir doktor olduğundan dolayı fazla yoğun malesef
Eylul00 sukranaslier Oktay beye daha önce bende gitmişim düşük yaptım maalesef şimdi yine hamileyim muayene açmış evet peki doğumu nerde ve ne kadara yaptırıyor biliyor musunuz?
Eylul00 Ferihakrc ben de Hatice hanıma geçmeyi düşünüyorum. Kendi Doktorum pek bilgi vermiyor süreç hakkında bebeğe bakıyor yolluyor. İlaç takibi kilo takibi hiçbir şey yok çok canım sıkılıyor. İlk gebeliğimde Oktay beye gitmiştim tane tane açıklıyordu her şeyi
Ferihakrc Eylul00 çok iyi bir doktor canım fazla konuşmayı sevmiyor ama çokta iyi ilgileniyor duyduğum herkeste
guneyirem Gamzesurucu Mehmet Ali Şüküroğlu benim doktorum,Medicabil Nilüfer hastanesinde doğum yapacağım Haziran ayında doğum ücretide 4500-5000 civarı olucak muhtemelen.
Umutser Egemen16 ben çok memnun kaldım tedaviyle oldu zaten tedavimi de o yaptı çok sakin beni rahatlatıyo sürekli malesef hala dönmedi bekliyoruz büyük ihtimal sezeryan ama ☺️
Esinikiz Merhaba bende hayat hastanesi Naile Gökçe Akagündüz’e gidiyorum 27. Haftadayım çok memnunum kendisinden doğum ücretini henüz bilmiyorum 🤷🏼♀️ cuma günü randevum var o gün konuşmayı düşünüyorum
tgce_brs Fatmaa_ferikk ben şuan 10 haftalik hamileyim doktor araştırıyorum gönül hanına başlamayı düşünüyorum siz normal mi oldunuz sezeryan mi
Fatmaa_ferikk tgce_brs ben daha doğurmadım 27 +5 günlük hamileyim. Hâlâ gönül hanıma gidiyorum memnunum.
Gokcenurylmm Evrim Aydın’a gidiyorum ilk bebeğimi normal doğumla çekirge doruktayken kucağıma verdi çok memnun kaldığım için muayenesine gidiyorm iyi ki var 🥰 başka doktor içime sinmezdi yani o derece enerji çok başka