Defnekuzey 36+0 da doğum yapan anneler varmı cok sancım var ntsdee çıktı ama doktor ilaç verdi durdurmak icin ayağı kalkamıyorum yürürken rahmim cok ağrıyor doğum yapan varmı bu haftalarda normalmi bu aralar 🙏
Ceylan35 Defnekuzey nasıl bı sancı oluyo bende de oluyoda 34+4bende bu arada inşallah bebiş en az iki hafta daha dayanır ama doğada çok sorun olmaz bence artık
Nursnr1 Defnekuzey 36. Haftada neden durdurduki sancını birde tarif edermisin ben daha 33 haftalığıım vajina kemiğimde sızı oluyor kemiğim uyuşmuş sanki
Levlake Defnekuzey benimde çok kasilmalarim oluyor ve rahmime bıçak saplanir gibi ağrılar giriyor bende korkuyorum erken doğacak diye 35+2 yim daha
Defnekuzey Nursnr1 daha erken dedi 1 hafta sonrasına tekrar kontrol verdi uzun sürmüyor zaten uzun sürse dayanacak gibi değil ☹️
Defnekuzey Levlake bende 35+3 te gittik en son 1 hafta sonra tekrar gel dedi nts sancılarım çıktı ilaç verdi ama devam ediyor aprım oyuzden bi görün istersen sancın warsa erken doğum olursa ciğer geliştirici iğne yapiyorlar
Levlake Defnekuzey kilosu iyiyse gelişimi güzelse neden yapıyorlar ciğer gelistiriciyi en son 6 Mart’ta gitmiştim kilosu iyi demişti doktor buna rağmen genede yapiyorlarmi yani
Defnekuzey Levlake bilmiyorum ama arkadaşımla aynı haftayız onun doktoru yapmış bana denmedi ama yapılır heralde diye tahmin ediyorum..