deletedmom23 Mrb kızlar benim 23 aylık bir kızım var ve 26 haftalık hamileyim haliyle bezi bıraktırmak istiyorum artık. Bugün 5 gün oldu başlayalı ama sürekli reddediliyor oturmayı. Acaba hangi yolu denesem ki yapabilir. Laxımlıkla başladık bu arada.
EnginDenizim deletedmom23 canım yegenimde 24 aylık anneside 25 haftalık hamile cok ilgilenemiyor ama annem uzerine düşüyor gel kizim hadi cis yapalim diyip ikisi birlikte gidiyolar banyoya lazimliga kendi oturuyo annemde onunla birlikte yapiyomus gibi klozete oturup suyu açıyor her 15 20 dk da tekrarliyolar o zaman heves ediyo birlikte oldugumuz zaman ben diyorum hadi gidelim diye yada o diyo hala çiş geldi diye. Belki fikir olur sanada inşaAllah cabuk alışırlar
sercen deletedmom23 cnm sende onunla grip yapıyor gibi yap suyu ac o zaman daha çok zevk.alir senle yerde zaten alıştıktan sonra o sorun.kalkar
1987gokce deletedmom23 Merhaba ben henüz doğurmadim tecrübem yok ama geçen gün instagramda güncel_anne hesabında tuvalet egitimiyle ilgili paylaşımı vardı okumanızı öneririm.
deletedmom23 EnginDenizim bir de öyle deneyeyim canım bakalım nasıl olacak benim de kimsem yok mecbur ben ilgilenecem Doğumda eşim bakacak çünkü
deletedmom23 sercen lazımlıkla öğretiyordum acaba lazımlığı da mı banyo ya koyayım bende onla birlikte gideyim
sercen deletedmom23 aynen öyle yap cnm burası senin yerin b7rasida benim yerim de güzelce konus suyu aç ki suyla yapsın ama 10 dk da bir götür yenin gdecegi icin soylemez ondan sıksık götür
1987gokce deletedmom23 inşallah yardımı olur. Makalelere bir göz atın en iyisi isinde uzman kişilerin tavsiyeleri.
sercen deletedmom23 inşallah 🙂 benimde ilk gebeliğim daha çocuğum yok ama 3 yaşında kardeşim var annem o şekilde yapıyordu ve çokta cabuk alıştı çünkü
Dytanne deletedmom23 tuvelet eğitimi çok önemli ama sadece uzman kişilere sorun ve onların yönlendirmeleriyle yol alın derim. Çocuğun karakterini bile değiştiriyor. İnşallah kısa zamanda alıştırırsınız 🙏🏻
deletedmom23 Dytanne gelecek hafta pedegodla randevumuz var zaten canım onunla da konuşacağız bu durumu benim yaşadığım yerde yumurta bayramı tatili var kızım kreşe ara verdi o yüzden denemelere başlayalım artık dedim
Merrcimek Canım ilk bebeğime hamileyim ama yeğenime müzikli oturak almıştık. Klozet gb olandan Ona heveslenmişti birde ödül verebilirsin. Çişini buna yaparsan parka gideriz gb zor aşama Allah yardımcın olsun