SameTugcEymen busraa_01 Evet olabilir 😊 ama iyi ki yapmışlar ya çok rahattım doğum esnasında da doğum sonrasında da hiç ama hiç tuvalet sorunum olmadı ☺
Esraaydn21 Gulcinkaya cok sagol 💗 herkes o kdar abartıyokı ınsan sımdıden stres yapıyo valla… enfeksıyonun caresı varya acımasında :))
Gulcinkaya Esraaydn21 ne demek canım benim yani acı eşiği o yüzden bişe diyemem ama bende damar yolu açılmış gibi acı oldu oda anlık zaten inan dediğim gibi ilişkiye girerken daha çok canın acır 🙈🤗
sebato gfazlioglu hiç ama hiç zor bişey değil ben basur amelyatı olmuştum çok kolay bişi acısız korkma hiç
Naz86 gfazlioglu Zor ve ağrılı birşey değil bir dakika bile sürmüyor. Doğumdaki en kolay kısım bence.
AyseeBusraa gfazlioglu ben geçen hafta kontrole hazırlıklı gittim zorunlu sezeryana dönebilir dedi doktorum sabah 6da hafif kahvaltı yap sonra su bile içme dedi. 16:00 gibi zorunlu sezeryana döndük yapılmadı. En son saat kaçta yiyip içtiğim önemli orada bence.
Esraaydn21 Gulcinkaya ben suan 36 haftalık yarın doktora gıdıcem ama normel dogum ıstemıorm korkuyorum acıkcası :( sezeryan ıstıyorum basından beri
BusraDevlet83 gfazlioglu Doğumda yapıyorlar diyen de var demeyen de.. Belki o anki duruma göre gelişen birşeydir. Ama lavman hiç zor değil, 2sn sürüyor.
busraa_01 Gunesinponcikannesi evet takıldı canim ben 10 cm açılma ile bebek doğmayınca acil sezeryana alındımm o arada hemen takıldı sancim çok olunca sondadan o an korkmadm hemen taktı sadece çıkarınca hafif yanıyor o kadar saniyelik bir olay korkma 😊
CanselMayis gfazlioglu sezeryana gerek yok normalde yapılıyor o sırada ıkınırken tuvalet ihtiyacı geliyormuş cünkü
Gulcinkaya Esraaydn21 anladım canım bende gidicem gün alicam korkudan değil de ortalık çok karışık bi an önce eve atmak istiyorum kendimi bebeğimi. 😞😞