Wonderanne tugce_1509 benim hep göbeğim vardı emin değilim 😂 ama 16.haftadan sonra ciddi bir fark olmaya başladı şu an 23üz masaAllah 7 aylık gibi hissediyorum
tugce_1509 Artık çevremdeki insanlar , hiç yok ya neden göbeğin yok diyip duruyorlar onun için sordum sizlere bir de zayıf bir insanım daha çok dikkat çekiyorum .
Derya2405 tugce_1509 ben hamild kaldigim da 58 kiloydum boyum da uzun benim suan 27 haftalik hamileyim ve 12 kilo aldim 5 aylik olana kadar hic karnim yoktu ve sadece 5 kilo almistim son 3 haftada karnim buyudu hizla kilo aldim
Zulmust Ben 20.haftamdayım gayet belirgin bir şekilde çıktı ama kişiye göre değişiyor arkadaşımın 8 aylık fotografına baktım benim şimdiki halim gibi sanırım bende biraz erken başladı 😃😂
Asel21 tugce_1509 ciddi misiniz ya bnde 25 haftalık oldum gören 9 aylık sanıyor. İkiz gebeliğim ama şu an karnım tek bebeğe göre büyük 9 aylık görünüyorum
sinemoguz Gulbeyazk valla bende de aynı. 12 de şişlik mi vardı artık bilmiyorum ama. Hala devam yani o şişlik. 13+6 yız
Bugleminannesi tugce_1509 20. Haftamda çıkmaya başladı . Şuan 32 haftaligim duba gibiyim kalkarken kalkamiyorum yatarken yatamiyorum .
Demetsener Benim artık 18. Haftamdan sonra dışardan bakıldıgında hamile olduğum belli oluyodu az bişey çıkmıstı şimdi 24. Haftamdayım belirginleşti iyice