Annnnneeesss tugce_1509 valla ben 21+5 günlüğüm karnımı gören 7 aylık gibi duruyo diyo brnimki birden çıktı iç karnım dar heralde
Nurak tugce_1509 canım benimde 26 27 den sonra çıktı şimdi daha çıkmadan bı an once dogursam diyorum 😊
Sebi9590 tugce_1509 14+5teyim..yani 4cu aydayim ama hic bi sey yok….ama dert etmiyorum cunku dumduz bir karina sahibim hep avuç kadar bi sey var o bile zor geliyo ya daha fazla çiksaydi napardim iyiki böyle diyorum ☺ önemli olan bebişlerin sagligi yerinde olsun
Merwish_ Kuzum şanslı kesimiz biz bebeğin gelişimde herhangi sorun olmadıkça ne kadar kaç çıkarsa o kadar iyi , 29+ 5 haftalık hamileyim öyle ahım şahım karnım yok ilk başta çok takıyordum şuan umursamıyorum.
tugce_1509 Merwish_ hiç bir sıkıntımız yok allaha şükür , haftasına göre de önde gidiyor ama işte çıkmadıkça da takıyorum sürekli ne zaman büyücek diye
2kizanasi 14te çıktı karnım, şuan 32 haftalığım çok zorlanıyorum, kıyafet ayrı dert, yatmak kalkmak ayrı dert :) gerçekten bebeğinizde bir sorun yoksa, gelişim vs Hiç sıkıntı etmeyin aksine tadını çıkarın 🥰
tugce_1509 Nurak Böyle duydukça ilerki haftalarda çıktığına içim rahatladı , artık çevremdeki insanlar bıktırdı çünkü 😂
Merwish_ tugce_1509 onların çenesi kopsun boşver bana diyorlar bende diyorum ki içine büyütüyorum çoçuğu diyorum gülüp geçiyorum .
Milena92 tugce_1509 benim 20 +5 te belirginleşmeye başladı şimdi 22 haftalık biranda çıkıyo anlamıyorsun şuan daha yuvarlak duruyo ama önden bakan anlamıyor yandanda kilo almış gibi dar giymedikçe 😁 bnce geç çıkması daha iyi şuan bile sanki çok yemişimde patlıycakmışım gibi hissediyorum daha da büyüyünce düşünemiyorum 😂
Milena92 tugce_1509 bende bir sabah uyandım gece yoktu sabah karnım çıkmış seninde öyle olur yakında 😁🥰