Duyguderyaa Kızlar 6+5m hiç bulantım yok iki gün bi öyle kokulardan oldu birdaha olmadı henüz kalp atışını duymaya gitmedim haftaya cumartesi gidicem sizler de durum nedir bulantınız vs varmı korkuyorum 😔
MCY Her hamilede mide bulantısı olacak diye bişey yok canım 38+6 hatalığız bu haftama kadar ne mide bulantım ne baş dönmem ne istifra etmem oldu şükür hamileliğim rahat geçti
El_if Bizde 6+6 olduk Allahin izniyle 🤲❤ bende mide bulantisi var daha cok şişlik var yesemde şişim yemesemde ama doktorum normal boyle seyler dedi mide bulantin olursa kraker ve leblebi ye en azindan biraz bastiriyor🌹
MCY Evham yapmanıza gerek yok geç döllenmede olabiliyor kimisi 8-9 haftalarda duyuyor kalp atışlarını içinizi ferah tutun muhtemelen geç döllenmedir 😊 Duyguderyaa
El_if Duyguderyaa yok daha duymadik doktorum gelme dedi virusten dolayi 12 haftalikken duycaz insaAllah ❤🤲
Duyguderyaa MCY zaten daha ilk 5 haftalıkken filan kesemizi gördük doktor 4 nisana randevu verdi kalp atışı için bakıyorum tüm hamişletde bulantı var bende yok korkuyorum inş bi skıntı yoktur
MCY Yoktur merak etme bende çok evham yapmıştım bu bebekleri daha çok etkiliyor sakinleştirmeye çalışın kendinizi 😊Duyguderyaa
anne_merve Valla canım olmasın dua et ben 3 haftalıklen başladım şuan 11. Haftam ilaç içmeden düzelmiyorum çok kötü ne çektiğimi allah bilir☹️