kubra1997 Merhaba arkadaslar eksiklerimi tamamliyorum sizce baybynest kulanislimi ilk cocugum olucak sizce almalimiyim bide yazlik bataniye önerileriniz ne hastanede hangi tür bataniye isteniyor benim almam gereken neler bilgili olan yardimci olabilirmi?
Kbr_71 kubra1997 babynest şipariş verdim bende bence kullanışlı beşik içide olsun başka oda da kullanabiliriz battanıye ben 3 tane götürüyorum hangisini isterlerse artık bi nohut bir pazen birde astarlı kalın olacak
[silindi] kubra1997 Bence babynest cok kullanisli ben aldim ama henuz bebegim dogmadi ablam kullaniyor cok memnun hep bebegini onda yatiriyo artik alismis oda yatagini istiyo baska yerde uyumuyo simdi 7 aylik oldu büyüğünü yaptirdi onda uyuyor besigin icine koyabilirsin koltugun uzerine koyarsin orda uyur bebek yerini bilir kücük olduğu icin bi yere giderkende götürebilirsin onda uyur. Ben ince battaniye olarak kitikate’den aldim çok güzel yazlik battaniyesi var bide bi tik kalininida aldim onuda hastane icin ne olur ne olmaz her ikisindende alin bence.
Mkelebek kubra1997 baby nest i bende cok dusundum onun yerine reflu yatagi mi alsam diye dusunuyorum. Ama anakucagida aldik. Benim bebisim temmuzda dogacak o yuzden ince muslin aldim. English homedan (trendyol) 2 tane bebek battaniyesi aldik inceligi ve yumusakligi cok guzel. 1 tanede hastane cikisinin kalin bir battaniyesi var
setenay-92 kubra1997 benimde mayıs doğumum ama kalın battanıyelerde aldım penye battaniyelerde birde ince Müslin ve pazen battaniyelerde aldım. Hava sıcakta olsa yeni doğanların vücud ısısını korumak lazım hastaneye bı tane kalın götürücem nolur nolmaz. Çokta kalın olmuyor zaten yumos yumos oluyor Karaca’dan ve özdilekten aldım çok güzel tavsiye ederim
kubra1997 Kbr_71 aynen ama nohut bataniye kalin olmazmi mayis ayi icin bende suan baktim penye bataniye alicam 2 tane ayri pamuk kalin bataniyem var örme var bide aliza iple onu zanetmiyorum yazin ise yaricagini bide muslin bataniye bakalim hayirlisi olsun inseALLAH
kubra1997 [silindi] peki cok sagolun bakicam babynest alirim tek muslin aldim oda ne ise yariyor bilmiyorum bataniyede bakayim sizin aldiginiz internet sitesimi?
[silindi] kubra1997 Büyük Avmelerde magazasi bulunuyor ama internettende siparis edebilirsiniz müslinde kullanışlı puset üzerine örtebilirsin yazin cok sicaklarda bebegi terletmiyo üzerine örtebilirsin havlu olarak kullanabilirsin kundaklama yapabilirsin canim
kubra1997 [silindi] internetten baktim sizin dedigiz kitikate den 2li bataniye siparis vericem cok beyendim biri beyaz gri yildizli biride sade gri orkanik bataniye yaziyor penye gayet hoşuma gitti bakayim hayirlisiyla alicam
kubra1997 Mkelebek bilmiyorumki ana kucagi aldiysaniz babynest fazlalik olur ha ama reflu yatagi anz kucaginada girer yinede siz bilirsiniz hepside hos seyler gonul isterki herseyi alsin fazlasi guzel degil bide madiyat ta önemli
[silindi] kubra1997 Evet o mağaza organik satiyor canim bende sade renkte olanlardan almistim insaAllah memnun kalirsin
Mkelebek kubra1997 evet fazlalik olmasin ztn evkucuk. Ilk zamanlar besiginde yatiramicam yatagij ayak ucuna koyucaz besigi. Surekli kalkmasi zor olabilir. Yanima yataga yatirayim diye dusundum. Bunun icinde reflu yatagi koyabilirim dedim kendimce
Serena kubra1997 Ben babynest yerine reflu yatagi aldim reflusu olmasa bile yeni dogan bebekler cok kusuyorlar felan hem babynest islevini de goruyor bence
hunilimom kubra1997 ben kullanıyorum canım daha doğrusu kullandım kızıma çok güzel bence gerekli yemek yerken yanımıza koyuyorduk gündüz hep ondaydı sonra sonra beşiğini içine koydum hep öyle yattı ne zaman biraz hareketlendi ozaman bıraktım battaniye içinde hastane cikisi içinde olan battaniyeni verdim ben ilk olarak sonra muslin kullandım evde daha ince olan pazenler kulakndim haziranda doğum yapmistom
kubra1997 hunilimom hatane çikisini sadece tulum eldiven beresi yaptirdim isimli annem izin vermiyor cokta gerekli değilmiş diyor bilmiyorum ben sadece tulumu yaptirdim suan ses cikarmiyorum eger lazim olursa ozaman hayirlisiyla bakariz bataniyede muslin var ayrieten 2 tane ayri renk penye aldiracam 2 tanede kislik var onlar mayista kulanilmaz…