Yeliz1905 Burcs benim hemşire arkadaşım soyledı ama bakırdoyde onunla birlikte çalısmıstı. Omdan bakmadım adrese belkıde başka yere tasındı bi sorayım yarın
Burcs Yeliz1905 olabilir bnmde doktorm onu onerdi ama ıkıdır erteliyor sekreteri virüsten dolayı dedi
Yeliz1905 Burcs peki ertelmede oncesi arıyolarmı bn bide şehır dısından randvu alıp gıdcem şüphede kaldım şimdi yarın arayıp bı konusacam ama bakalım artık kısmet
Eceunverkanra Merdgn ikili test ucreti nedir acaba soyleyebilmeniz mumkun mu? Ben de 2 hafta sonra yaptiracagim da
Burkem Eceunverkanra sefaköy medipol 260 sigortm yok şu devletn sağladığı bir indirim var ya ondan dolayı sadece az biraz indiriyorlar
Nesrinkas Busra221 benim özel sigortam olduğu için 120 tl ödedim. İkiz gebelik benim sgk lıya 1500 demişlerdi. Tek bebek 700 falan sanırım 😕
Annnnneeesss Burcs benim bildiğim tetanoz aşısının bir zamani yok istediğin zaman yaptırabilirsin 26. Hafta diye seni neden kısıtlamış ki
Burcs Annnnneeesss ilkini 26. Haftaya kadar yapıyoruz ikicisinide 30. Hafta da yapıyoruz dedi. İlkini en son 26. Haftada yaptırman lazım dedi. İkisinn arasında min. 4 hafta olması gerekiyomuş anladıgım kadarıyla.
Dozturkgol Merdgn fiyat nedir yakın zamanda gittiniz mi? Benim doktorumun verdiği listede var kendisi
Merdgn Dozturkgol 480 TL ama nakit 450 TL alıyorlar. En son ikili teste gitmiştim ben 2 ay önce. Çok memnun kaldım 45 dk bakmıştı uzun uzun ☺️ Nisanda da inşallah ayrıntıya gideceğiz hayırlısıyla 🤲
Sultangonul Burkem bende İstanbul Tuzla dayım tetenoz aşısını sağlık ocağında oldum. Ama detaylı ultrasona bende gidemedim. 22+5im şuan. Şeker testi yapılması gerekiyor ama gidemiyorum
Burcs Yeliz1905 tabi ilk ertelediklerinde bi gün once aradılar. İkinci ertelemedede ıkı gun once arayıp haber verdiler. Rica etsem aradıktan sonra burayada yazarmısımız size randevu verırlerse en erken ne zamana vericekler merak ettımde.
Yeliz1905 Burcs tabı yazarım. 20 hafta oldu yenı bu hafta kontrolum var sonra tetenozu doktoruma soramadım daha. Herhle haftaiçi gıderım o kolay saglık ocago boş buralarda pek vaka falan yok .
Hakuka Ben de kesinlikle dr.bülent kars’ı öneririm. Kendi doktorum, perinatolog. Poliklinik olduğu için gelenler genelde hamileler kalabalığı yok o yüzden. Ultrason aleti de doktor bilgisi de çok iyi. 500lü bişeydi diye hatırlıyorum fiyat olarak da.