Ask_H Srpeybl sağlam geldi canım ama filesi çıkmadı içinde onuda ayrı aldım zaten filesi de çok inceymiş sorunsuz geldi benimki inş sizinkide öyle gelir
Serena Arzu_54 Gecenlerde bime geldiginde masrapa ile kovasini aldim kuvet kalmamisti malesef ama bu hafta bime gittim ve gordumki gene gelmis kuvetler hemde dort tane vardi hemen kaptim kuveti boylece setim tamamlanmis oldu 😊
Ask_H Kızlar bu hafta A101 e de geliyor kuvet seti ordan da bakabilirsiniz herşeye uyan file var o tip file alırsanız daha iyi olur her file olmuyormuş A101 inkine
Pnrr06 Arzu_54 bimden aldım ama file küçük geldi 20 liraya bide file aldım e bebekten alsam aynı fiyat olacaktı 😊
mustafayasemin Muhammedim0125 takım olarak 40 bile yoktu diye hatırlıyorum internette katalog var bak istersen
mhmtcnr Arzu_54 Bim küvet, kova, maşrapa aldım filesi de içindeydi 😊 Toplasan 50 TL vermemişimdir ama çok beğendim, tam bir fiyat performans ürünü almış oldum 💃
spiker_anne Muhammedim0125 kuvet, kova, meşrabası hepsi 30 tl ye geldi ayrica da file aldim cicili bicili süslü guzel duruyor bu persembe yine geliyor bak bi istersen❤❤