Yagmurtan sagolun geçen gün 2600 ölçüldü bugün 2400 ölçüldü ama 2750 doğdu biraz minyon, ben biraz daha kalsın diye doktor önerisiyle yatıyordum bu haftadan beri çünkü kadınlarımda baskı hissedip kontrole gittim geçen hafta doktor kanala.inmis 38 i beklicegni sanmam dedi ondan birkaç gün sonra evde bigun adım atamadım vajinanın ordaki bi kemik ağrısından dinlenince azaldı başka.sorun olmazsa kontrol gününde görüşelim dedik doktorumla ertesi gün yani dün hep karnimda ağrısız kasılmaların oldu ama çok sıktı, akşamnda 9,30 gibi hem bir iki dk da bir kaşınmaya ağrı eşlik etti kesildiği yer agirdi uzandim ama.ayni devam etti doktoru aradım hastaneye bi geçin dedi nöbetçi doktor baksın ona göre gelicem dedi gittim alttan elle.muayne yapacaktı daha başlarken izin veremedim benim canım acıdı açıkçası ultrason aletiyle alttan baktı zorla bende biraz minyonun ordan anlamaya çalıştı sonra nts bağlandı devamlı sanxi geliyordu 100 olarak ciğer geliştirici yaptılar yatış oldu serum verildi tansiyonumda 16 oldu ona da ilaç verdiler doktorla telefonda görüştük sanci artarsa gece gelip ameliyata alicam en iyi ihtimalle yarın öğlen yapıcaz bu şekil giderse dedi verdiği serum şancı kesiciymis pek kasilmam olmadi tek tük 70 lerde geldi sabah da doktorum gelip alttan ultrason cihazıyla baktı ona bile baktiramadim hemen çıkardı çünkü rahim aşağı inmiş sanırım vucud izin bile.vermiyo açılmada var 3 te sezeryan alıyorum dedi o arada ciğer geliştirici 11 gibi tekrar yapıldı sonrası kızıma.kavustum şuan vakit bulmusken bir kısmını açıklayayım dedim çünkü hamilelik sürecinde bende hergun girio bu tarz şeyleri.merak ediyordum belki yardımcı olur sizlere 😇