nazozenn Gizemalya Gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda. Ses olarak duymadık ama ekranda pıtır pıtır atan bi noktacık halinde kalp atışını görsük çok şükür Allahıma🙏🏼
Ngulsnzdik Momsis daha once gttinizmi kalp atisi icin benm 6+4duyamadik.. cok canim sıkıldı. Haftaya tekrar bakicak doktor.. ultrasonda 5+4 bir hafta geriden gidiyormus
Papatyali 6+3 üz ama hiç belirti yok 1haftadır sabahları mide bulantısı oluyor çokk hafif onun dışında bişey yok göğüslerimde de değişiklik yok ama Bugun kasıklarımda batmalar başladı zaman geçmiyo 🤦🏼♀️ 7+6da kalp atışı dinleyeceğiz inşllah
Gizemalya nazozenn yaa çok sevindim bizde pazartesi gidicez bakalım kalp atışımız düzeldi mi diye inşallah düzelmiştir iğneler işe yarasın
mervessfuat DuyguSerkan mide bulantılarım çok fazla. Bulantı olmaması için neler yapıyorsunuz kızlar?☹
Esrayzk mervessfuat tuzlu kraker veya tuzlu beyaz nohutlar var ya ondan diyolar 9+4 hamileyim çok şükür kusmam olmadi ufak bulantılar dışında
Gizemalya mervessfuat benimde çok bulanıyo hala eve yemek bile sokmuyorum kayınvalidem yapıyo sağolsun senin öyle bi şansın varsa evde pişen yemek bile etkiliyo
Esrayzk Esrayzk mervessfuat anlıyorum zor geçiriyorsun bebeğimizi kucagimiza alınca hepsini unutucaz biraz sabır edicez tuzlulari bir dene umarım faydası olur