Handeylmz Merhaba hanımlar 36+5 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri çok azaldı bu haftalarda normal midir yoksa aksi bi durum var mıdır bu durumlarda ha diyince hastaneye de gidemiyoruz deneyimliler bilgi verir misiniz 🙂
arzu_glyprk Handeylmz aşağı indiği için hareketleri daha az belirgindir 10’dan fazla hareket ediyorsa gün içinde endişelenecek bi durum yok☺️
Nihanus Handeylmz canım hareket azalması bu haftalarda beklenen bir şey ancak birden bire çok hareketli olan bebek bir günde çok hareketsiz olmaz yavaş yavaş şişmanladıkça azalır hareketleri suyuda 34. Haftadan itibaren azalmaya başlar yavaş yavaş bir azalma olur pat diye olmaz o şekildeyse doktorunu ara yada mesaj at bence
arzu_glyprk Handeylmz gayet normal benim bebiş’de öyle artık canımı yakmıyor hareketleri. Aşağı indikçede yeri daraldıkça azalma görülür.
Handeylmz Nihanus yok birden bire değill gün gün azaldı son zamanlar olduğu için ister istemez telaşlanıyor insan
Haticeakks 36+2 yim şuan hareketliyiz inşallah hep hareketli olur çünkü boynunda kordon var korkuyorum ben