Nuruminci 20 haftalık olduk Ramazana cok az kaldı cok kararsızım oruc tutsam mı dıye ama ya bebeğimi etkilerse dıyede korkuyorum sız ne yapmayı dusunuyorsunuz
hilal_yener Nuruminci tansiyon düşebilir bayılabilirsinizde bence hamileyken oruç tutmayın tutabiliyosanız tutun ama ne bileyim hamileyken de biraz zor olabilir bayılma açısından malum sıcak olcak hava bide
[silindi] Nuruminci Malum oruç tutmayınca kazasını yapmak gerekiyor. Benim annem tüm hamileliklerinde tutmuş. Sahurda sağlam yemiş hiçbir şey olmamış. Ben de deneyeceğim tutmayı. Çok kötü olursam tutmayacağım ama baktım kötü oluyorum tutamayacağım malesef. Siz de deneyin bence.
Prensesannesii1 Nuruminci ben tutamicam malesef kendime güvenemiyorum, şuan bile 2 saat aç kalayım başım dönmeye başlıyor çalıştığım için çok zor
Busra221 Nuruminci bende tutucam rabbim nasip ederse… ozamana kadar 25 26 haftalık oluyorum bişey olucağını sanmıyorum tutan tanıdıklarım var benım rahat döneme geliyo son 2 ay tutmazdım
Nuruminci hilal_yener şimdiden aç kalamıyorum bırde Ramazana bır ay o zaman daha buyuyecek daha cok acıkacam sanırım
Adedul Ben normalde hep tutarım ama hamileyken tutmayı düşünmüyorum özellikle susuzluk etkiler. Sonrasında kaza ederim…
Aydeniz09 Nuruminci Tutmak istiyorum ama tutamayacağım. Açlığa asla dayanamıyorum hemen başım dönüyo tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum :(
Asel21 Nuruminci bende tutmak istiyorum ama ikiz gebeliğim ve saat başı yemek yiyorum dayanabilir miyim bilmiyorum bir de yemek yemeğince hemen tansiyonum düşüyor.
Kubs Tutacak olan arkadaşlar bağışıklığın düşme ihtimalini de göz önünde bulundursunlar bence.malum pis virüsler. Hamilelik+bağışıklık riskli durumlar dikkat edin
Ozgee11 Nuruminci Bebek için çok tehlikeli durumlara yol açabilir. 28.haftamda Ramazan’a giriyoruz. Borçlarımı sonra tutacağım inşallah
720berra- Nuruminci bende 20 haftalığım susuz kalma korkusundan tutmam doktora da gidemiyorum riske atmam
Noyan_annesi Nuruminci yani buna gerek yok ki niye tereddüt ettiniz zaten zor zamanlardan geçiyoruz bünyenizi düşürecek şeylerden kaçınmak lazım hiç tereddüt etmeyin😘
Sudeszr Susuzluk bebeginizi cok etkiler. Bunu dusunmeniz bile garip tutmayin hem sizin hemde bebeginizin sagligi icin