Kubrakar27 https://imgyukle.com/i/Jznrao merhaba arkadaşlar hastaneye gidemedim doktoruma maglum durumlar o yüzden bi tane polıkınıge gittim ve bebeğin kalp atışı yok dendı 10 gün sonra gel dedı ama bebegın kalp atışı olmasa dümdüz çizgi olmazmı bakarmışsınız Bi fotoya rica ediyorum 😔 6+5 iz
zelis63 Kubrakar27 bence kendini korkutma canm ben sırf net duyup bebegimi görmek için 10. Haftada gittim erken gidince insanı korkutuyolar sürekli
Busradonmezus Kubrakar27 takma kafana bebeği denk getirememistir o yüzden belli belirsiz çıkmış hem daha yeni yeni duyarsin kalp atışını
Burcuyildiz Kubrakar27 küçük poliklinik teki doktorlar hastaları resmen başından savıyorlar gibi bakıyorlar, dan diye bişey söylüyorlar, bunlar çok hassas şeyler, bana da kalp atışı var gibi geldi, sadece cok küçük olduğu için çok güçlü olmuyor,
Minikmelek Bence var kalp atisi uzulme cnm gec dollenme belki olmistur saglik ocagina git bi istersen orda dinlesinler
Kubrakar27 zelis63 ilk çocuğum ve bikere düşük yaptım 😔 Bayadırda olmıyor ister istemez içim içimi iyo
zelis63 Kubrakar27 8. Haftadan sonra git en azından canm ama stres yapma güzel düşün güzel olsun inşallah
Kubrakar27 zeyzey95 pazartesi mecbur kendı doktoruma gidicem inşllah herseyın normal olduğunu söyler 🙏🏻
NhLpRn Bazılarında geç duyuluyo birde poliklinikdeki droplar çok iyi değil tam duyamayaniliyolar. Doktor muayeneninizde bir sıkıntı çıkmaz korkmayın
Ehnr Kubrakar27 canım o senin kalp atışın bebeğin ki olsa niye yok desinler.ayri bir doktora da gözlük benim üstten gozukmemisti allttan gözüktü 8. Haftaya kadar yerleşme bölgesinden dolayi
Ehnr Kubrakar27 canım Instagramin varsa ben atayım sana gör bide doktor konusunda ben sıkıntı yaşadım bebeğin kalp atışı yok dediler o hikayemi de anlatayım içine su serpilir belki instagram adresim _eahuner