Ysmn88 40+1 haftalığım nişanım geldi az az regl ağrısı gibi ağrım var doğumu kolaylaştırmak için neler yapabilirim?
fdmozcmn Ysmn88 allah yardımcın olsun canm öncelikle. Güzel bir duş al hurma ye bolca arkadasın dediği gbi merdiven için belki gec ama diğerlerini yapabilirsin
SevDin Ysmn88 ayyy çok heyecanlı darısı bizim başımıza inşallah sakin olun olurmu panik yapmayın rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah 😊🙏
Tgbabsra Ysmn88 2 güne kalmaz dogurursunuz çantanızı hazırlayın bekleyin doktorunuzu arayıp haber verin çok sakinn gibi yazdım ama bekara karı boşamak kolay oluyor benim basıma gelse 😂😂 düşünemiyorum
Bsra34 Canim öncelikle gözün aydın cok yakin zamanda bebeğine kavuşacaksın inşallah. Bol bol nefes egzersizleri ve çömel kalk yapabilirsin. Rahatlamaya çalış. Meryem suresini okuyabilirsin okuyamiyorsan dinleyebilirsin. Firsat buldukça dinlen. Hurma ye 3 5 7 gibi tek sayilarla. Rabbim kolay bir dogum nasip etsin insallah
Ysmn88 Allah razı olsun arkadaşlar inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime söylediklerinizi uygulayacağım. Hurma yiyordum bir süredir, bol bol yürüyüş ve pilates topu egzersizleri yapıyordum bugün itibariyle iyice yoğunlaşayım😌
Nur Ysmn88 canım egzersiz yap oturma kalkma gibi ılık-sıcak duş al ama suyunun geldiğini anlamak için direk su altında durma hurma rahim ağzını açıyor inşallah arkadasın dediği gibi tekli sekilde ye mesela 1-3-5-7 gibi. mümkün oldukça sancını evde çekmeye çalıs kendi sancını bekle hastanede direk suni sancı veriyorlar
Ysmn88 Nur Honderrrr Çok sağolun arkadaşlar tavsiyelerinizi uyguluyorum inşallah güzel bir Doğum olur😇😌
Honderrrr Ysmn88 öncelikle sakin ol aynı benim de 30 Mart’ta nişanım gelmişti ve 1 Nisa’nda Doğum yaptım sancılarım da aynı regl sancıları gibi başlamıştı ve hemen hastaneye gitmedim doktorum da öyle söyledi evde duşunu al hurmanı ye enerji veren kuruyemişler de yemeye çalış ve evde sancın geldikçe yürü derin nefesler al dayanamadığın hale gelince hastaneye git rabbim kolay Doğum nasip etsin inşallah ☺
Ysmn88 [bilinmeyen] bir kaç gündür şeffaf akıntım vardı ama bugün kanla karışık geldi. Regl ağrısı gibi ağrım olmaya başladı.