Rabiaa17 Bugün 40+2 olduk dün çok az suyum geldi fakat sancım ve açıklığım olmadığı için eve yolladılar ama hala tık yok siz ne durumdasınız 😞
DenizFerhat Rabiaa17 ay bizde 40+1 iz hala hiçbir belirti yok bebek iri diyor doktorum salı günü karar vericz dedi doğum seklıne umarım sezeryan demz 😕😕
Rabiaa17 DenizFerhat canım brnimde iriymiş 3800 kilosu ve işin kötüsü kanala girmemiş benimki. Bende normal istiyorum
DenizFerhat Rabiaa17 ya bnde normal istiyorum ama doktorum sezaryen dicek gibime geliyor nstde sancım çıktı ama açılma yok bebekte 3900 zorlamak doğru değil dedi ama bn istyrm ki normal olsun 🤲🏼🤲🏼birbirimize dua edelim bol bol 😘😘
Rabiaa17 DenizFerhat bende de çok az çıktı sancı ve açılma yokmuş. Kanala inmiş mi senin? Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin 🙂
DenizFerhat Rabiaa17 34 den beri pozisyonu almış ama baş biraz yüksekte idi bu defa çatı muayenesinde ebe biraz bekle başı yukarda dedi iyice zorladı ama açılma yok squat yapıyorum acılma olsun diye evde yürüyorum malum virüs var o yüzden evde 30 dakika yürüyorum her gün
Pamukgelim Rabiaa17 en son 39+3 te gittik… 40+4 olduk hala gitmedik… Salıı gününe kadar bekleyip gidecez tam 41+0 olurken… Doktorum virüs yüzünden sezeryana Yönlendirdiği için muayeneye ara verdim
HuzuraGebe Baş aşağı ama kanala yakın değil açılma yok sancı yok normal zor dedi doktor bende normal istiyorum ama hayırlı olanını istiyorum en başında. Dua edelim😓