KardelenYB arzu akara gidiyorum zaten izmirin yarısı ona ve aylin mi ayten miydi bir doktor daha var çok iyi diyorlar karataşta ona gidiyorlar arzu aşırı kalabalık saatlerce beklemeyi göze alıp gelmen gerekiyor canım aylin dr da aşırı kalabalık 10-20 tane kadın doğumcu vardır hastahane olarak aşırı paracı bir hastahane genel olarak izmirde en pahalı tahlil ve test yapılan hastahane doğumdada 3,500 tl ama içinde hiç bir şey yok herşey ekstra para zırt pırt eşin para ödüyor sen adım atıyorsun böyle bir şey 🤣 benim evime çok yakın birde doktora çok alıştım açıkçası çok iyi biri yoksa çınarlıya giderdim orası sadece çocuk ve doğum hastanesi üstelik tahliller genelde ücretsiz doğum uygun muayeneler uygun hemşireler çok ilgili herkes çok tatlı kardeşim orda doğdu arkadaşımda yeni doğum yaptı orada gayet memnun ve iyiler odaları çirkin biraz zaten 1 gece nedir yani. Karataşın çalışanlarıda bazısı insanı delirtecek kadar kötü o iki doktor o hastaneye çok fazla zaten ikisi muayenehane açsa şimdiye kendi hastahane zincirleri olurdu o derece 🤣 bir keresinde kapıda tam 2 saat bekledim günde belki 2-3 tane doğumu olabiliyor arzu hocanın