ElanrBlkc Minik_avakado1 oh maşallah alır alır hiç merak etme. İnan kiloyu takma yetrki sağlıklı olsun. Doğduktan sonra sen sütünle tosun edersin onu inşallah 😘😘
Minik_avakado1 ElanrBlkc evet tek duamız sağlıklı olmaları zaten inşallah 😊 birde sütümüz olacak mı konusu var 😂 sen kaç haftalıksın canım 😘
Minik_avakado1 Selinay26 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah 🤲🏼 bi tarafın sevinç bi tarafın buruk tüm sağlığıyla gelsin inşallah miniğimiz 🦋
Minik_avakado1 ElanrBlkc olur inşallah sağ salim kucaklarımıza alalım prensle prensesimizi 😍 ilk bebeğin mi canım kızımız 😁
Ebrs Minik_avakado1 benim oglum 9 gun gerideydi, niye üzülüyorsun ki bu bir engel durumu degil, yumurtlaman gec olmustur yada dollenmen. Doğunca zaten geri kalma gibi durumu olmuyor tersine yaşıtlarindan ileride oluyor 😊
Humi Minik_avakado1 bwbeklerde doktorunuz soylemis olmasi lazim bir hafta ondeYse diger gittiginizde iki hafta geri okuyor. Buna takilmayin zaten ultrasonda cikanin ayni olmayacaginida soyluyor doktorlar. Bikez gittogomde baska doktor cok korkutmustu beni kendi doktorum rahatlatti. Siz saglikli beslenjn kavrulmamis findik ceviz badem yemeYi ihmal etmeyin bebeginizde gayet iyidir
Badembebe Minik_avakado1 üzülme ya yakalar yakalamasa bile doktor adet tarihini değiştirir doğumun bir hafta ileri atar
Tortilla Minik_avakado1 hindıstan cevızı sütü ve abartmadan ananas cok fatdalıymıs birinin 2 hafta gerıymıs bu sekılde gununu yakalamıs. Ama 5 gün cok onemlı degıl bence
EsraKmoglu Minik_avakado1 yemene içmenr dikkat et c vitamini çinko bol ye bir şey olmaz korkma. Dua et Allah bebişleri korur.