Tb81 Userkbr hayırlı olsun canım bende bu testleri ve gebelik testini yaptım senden biraz daha koyu çıkmıştı ama silikti gene de hamilesin 🥳🥳🥳
Userkbr Ecmelbeyza evet az önce Bi test daha yaptım hızlı test ama tarihi geçmiş 3 ay tek çizgi çıktı
Userkbr Tugce1803 canım tüm bekleyenlere nasip etsin Rabbim o kadar zor Bi dönem ki 2 yıldır deniyorum neredeyse her ay hayal kırıklığı hala inanamıyorum ve emin olamıyorum tekrar test yapcam umarım size de nasip eder Bi an önce Rabbim 🙏
Tugce1803 Userkbr Amiinn inşallahhh aramızda 3 gün var yumurtlama olarak bende 3 gün sonra test yapıcam🙏🏻
Userkbr Tugce1803 yap bakalım Bi dene benim 1ine adet olmam lazım 3 gün var daha böyle çıktı bakalım yarın tekrar yapcam nasıl çıkcak
Tugce1803 Userkbr benimde 5 i adet günüm 1 inde yapıcam😊Ebru ablanın gebelik testini denedim bende yoksa imkanı yok çıkmıyor isterse saatlerce günlerce beklesin
Pnrr06 Userkbr benimde gebelik testim böyle silik cıktı şu anda 17 haftalık hamileyim 😊 inşallah seninde öyledir inşallah rabbim sana da bu duyguyu yaşatsın 🤲
Userkbr Pnrr06 inşallah canım inşallah çok istiyorum sevinmek istiyorum bişey olur Bi yanlışlık vardır geri üzülürüm diye sevinemiyorum korkuyorum umarım hamileyimdir 🙏🙈