Melike_ Arkadaşlar dün tetanoz aşısı oldum ama bebeğimin harekatlari çok az arada pıt pıt hareketi oluyor ama çok kısa sürüyor 27 haftaligim boyle olan oldumu
EsraaK Melike_ O pit pit eden büyük ihtimal kalp atislaridir canim bende de sürekli oluyor ama baya hareketli benimki hareketlenir o merak etme en hareketli olduğu zamanlar çünkü 🙏
Mucizem67 Melike_ tetonoz kaçıncı oldunuz ben ilk kini olunca bebek hareketsiz kalmıştı ilk 20 hafta oldum 2 ci 27 haftada
BerenDeren06 Melike_ aynısını bende yasadım canım bende 29.cu haftadamda oldum tetanozu ve bebek Ogün cok az hareket etti ama ertesi gün eskisi gibi oldu.
Melike_ EsraaK evet hareketliydi bebegim ama dünden beri pek hareket etmiyor aşıdan dolayimi bilemiyorum cok üzülüyorum 😔
Melike_ Mucizem67 bende ikinci dozumu dün yaptırdım 27 haftaligim ondan mi hareketsiz kaldi bisey olurmu acaba 🙁
EsraaK Melike_ Korkmayin bence bende yaptirdim pek bi degisiklik hissetmediğimi hatırlıyorum tekrardan hareketlenir o korkma yani annesi 😊🙏
defnemila Aşı yaparken özellikle hareketlerinde azalma hissedersiniz diye doktor ve ya hemşire uyarıyor sanırım size bilgi vermemiş. Zaten aşı karşıtı annelerin sebebide bu hareketleri azalıyor diye yaptırmıyorlar@Melike_#8293597
Melike_ defnemila bilmiyorum çok korktum şuanda napicam bilmiyorum eşimde dün goreve gitti birkaç aylığına onada üzüldüm istemsizce
BerenDeren06 Melike_ yok bna tek doz yapıldı 1 tane daha kızım var onda oldugum icin tek doz yeterli dediler.