ebrupolat06 ozaman partner sigorta dıye bıryer var orayı arayın burak bey var onla gorısun. 4500e dpgum paketı alın bana 2 doktor onerdı bırı lokman hekımdeymıs onu ıstemedık. Dıgerı koru cukurambardaymıs draslihanyazicioglu cok ıyı bi doktor tabı bu doktpr korudan ayrılmıs kendı muaynehanesını acmıs. Benm son 2 ayım kalmıstı dıye boyle 2 aylık paket gıbı bısey oldu aldıgım. Bu doktor hem medıcana da hem koruda dogum yaptıryor koru kendısıne daha yakın yani dogum zamanı muaynehanesınden hayaneye gecmek dha kolay olur. Medıcanada da 4500e dogm yaptrıyor cukurambar korudada 4500.epıdural sezaryen normal dogum refakatcı 1 gece yatıs nst hepsı ıcınde 4500.ama dedıgım gıbı oncelıkle sıgorta yaptırmalısınz ozel dogum sıgortası. Yoksa bu doktor koruda falan 10 bın lıraya dogum yaptırıyor. Ama dogm paketı alnca 4500 e gelıylr. Tanı muaynelerı kendı klıgınde yaptırdıgnz ıcn 250 tl muayne ucretı oduyorsunz guya 15 gunde bır kontrol dedıler e her gıdısınde 250 odemek zor gelır. O yuzden sık gitmezsim kontrollere ben 30 haftada gıtmıstım sonra doktor dedı 3 hafta snra yıne gelırsın ben dedm esım nobetlere gıdıyor onun calısma saatınd gore ayarlarız dedm suan 37 haftalıgm daha gıtmedım. Ayın 8 nde gıtcem. Ozaman 38 hafta olmus olcam. Butcenız uyarsa buy sekılde yapın bız kredı cektık 🤷♀️ devletten arastırmadam korkunca mecbur oduyoruz valls