Beyzanoz Makbus06 Sincan koru hastanesi. Fatma yazıyıya gidiyorum ama fiyatlar doktora göre değişmiyor diye biliyorum ☺️
Eda34_34 ebrupolat06 Ankara şehir hastanesi mukkemel hastane üstelik Zekai Tahir deki bütün doktorlar orası kapatılınca buraya sevk olmuş ilgisi ve bilgisiyle ciddi anlamda güzel hastane yemek hijyen herşey ben hep ozlede doğurmak istedim inanknki özelden farksız tekli odalar üstelik .
ebrupolat06 Eda34_34 bende orada doğum yapmayı düşünüyorum hiç gitmedim doğuma kadar bi kere giderim sanırım. Sen doğum yaptın mı orda ve hangi doktora gidiyorsun?
Aays ebrupolat06 sigorta gebe kalamda önce uygun oluyor dıye biliyorum ama oluyorsa olabılır. Şuan 22 haftadayım bu hafta sonrası paketler olur mu hıc bılgım yok
ebrupolat06 Aays ben 17 haftalığım paket almayı düşünmüyorum geçti diye düşünüyorum ya çünkü bütün tetkikler yapıldı bi ayrıntılı ultrason kaldı
ebrupolat06 Damlay sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah bir avazda doğur 😇😇 evet onu biliyorum ama bütçemi çok aşıyor 🥺
Eda34_34 ebrupolat06 valla şuan yatıyorum ciddi anlamda ilgili hastane hemde sadece kadın doğum hastanesi olması doktorların bilgisi felan babamın yeri olsa bu kadar olur du diğer devlet hastanelerine hiç benzemiyor
Yaprakk SedaveSusam merhaba benİm ilk doğumum Sincan Lokman hekim de bahar hoca yaptırdı . Şu an korudaymış fiyatını biliyormusunzu?
Huzeyfemm ebrupolat06 16+4′üm. çukurambar özel koru hastanesi. İpek ulu hoca. Ben ona gidiyorum. Çok memnunum şimdilik. Bi sorun olunca mesaj yahut arama yoluyla rahatlıkla ulaşabiliyorum.. tavsiye ederim
Beyzanoz Yaprakk doktoruna göre fiyat değişikliği olmuyor. Hastaneyle anlaşıyorsunuz doktorunuzu seçiyorsunuz. Beğenmeyince değiştirebiliyorsunuz. 4700 civarı ödedim ben, gebeliğin başlangıcından doğuma kadar doğum dahil
Rukiye29 ebrupolat06 Eryaman hastanesi Levent hocayı şiddetle tavsiye ediyorum fiyatlar uygun ayrıca sorduğun her soruya titizlikle cevap veriyor
Defne06 ebrupolat06 Ankara şehir hastanesi Raziye desticioğlunun üzerine doktor tanımam çok hanım be bilgili bütün herşeyimle ilgilendi ❣️
1234567891011 ebrupolat06 muayene ucretını ınan bılmıyorum ben taksıt taksıt dogum parasını verdıgım ıcın bılgım yok ama bır gıttıgımde ogrenırım ıns unutmazsam eger