Kerem-inannesi Beyzaozturk97 bugün tam 36 haftalık olduk ama źaman durmuş gibi psikolojim alt üst 🤦♀️
Deletedmom627372 Beyzaozturk97 31+4 olduk bizde aşağı baskı yapıyo arada çok rahatsız ediyo sonra geçiyo onun dışında bel ağrılarım oluyo çok ayakta durunca topuklarım ağrıyo 😀
Eylul-Ada2020 34+1 olduk her yerim ağrıyor valla çok ayakta duramıyorum artık ,,vakit hiç geçmiyor sanki 😔
Beyzaozturk97 Eylul-Ada2020 Eylul-Ada2020 evde kalınca insan sanki zaman daha yavaş geçiyor inşallah güzel günler hepimizin olucak💐
Asu20- 32+6 yım . bebek tekmelemese hamile oldugumu unutacam bende daha bi belirti zorluk yok. Ne zaman başlar acaba .
Beyzaozturk97 Asu20- ağrı olmaması güzel belki de böyle sizin hamileliğiniz ben yatamıyorum bile heryerim ayrı sıkıntı👌🏻😁
Beyzaozturk97 juliet hamileliğimiz aynı😍 ben de istiyorum zaman çobuk geçsin gün geçtikçe sanki daha zor☺️ piskolejik olarak da insan etkileniyor malum corona 😱
juliet Beyzaozturk97 ya evet şöyle ne zaman düzgün bi uyku uyudum hatırlamıyorum ayaktayken otururken bişey yokta yatarken çok sıkıntı 😀
Beyzaozturk97 Kerem-inannesi hamileliğimizin sonların da bu olayların olması gerçekten can sıkıcı ama morelimizi yüksek tutmamız lazım bebişlerimiz için 😍
s_koc Beyzaozturk97 32+1 🙏🏻 Sorunsuz giderken bir haftadır çok sancım var. Stresten galiba. Vücut ağrılarım arttı. Karın ağrım çok oluyor sizde de var mı ? Yıkama ütülememizi yaptık ama hastane çantamızı henüz yapmadık. Zamanın geçmesini bekliyoruz. 😊
Beyzaozturk97 s_koc idrar yolu enfeksiyonun var mı ondan ağrın olabilir belki belkide sıkıntıdan dır ben de bebeyimin eşyalarını hazırladım Canım sıkıldıkça bebeğimin dolabını açıp bakıyorum ☺️
s_koc Beyzaozturk97 yok canım galiba şu virüs olayından gerim gerim gerildim dışarı da çıkamayınca yürüyüşe vücut sindirimi durdurdu🥺 ben de moral olsun diye odasına bakıp bakıp duruyorum 😍
Elif578 Beyzaozturk97 36+0 olduk şu salgından dolayı çok düşünceli bi hal aldım nasıl doğurcam doğumdan sonra bunun kontrolleriydi derken Of Of illaki dışarı çıkmamız gerekicek inşallah bi an önce biter şu salgın
Sinemmdru Elif578 valla bugün gittim bende 35 haftalığım artık son zamanlarımız haliyle mecbyr gidiyorum maske eldiven kolonya ne bulursam elimdeydi idrar tahlili felan verdim korka korka direk attım eldivenle verdim eldivenleri çöpe attım elleri kolonyaladım insan psikolojik olarak çok etkileniyo 2 haftadır dışarı çıkmıyordum şimdi bugün gidince şuan habire ateşim varmı oram buram ağrıyomu moduna girdşm Allah yardım etsin hepimize🤲🏻
Elif578 Beyzaozturk97 Ankara’dayız burda özel Ortadoğu hastanesi var ona gidiyorum dün kontrole gittim çok kalabalıktı herkes devletten özele geçmiş özellerin içi bile karıştı 🤷🏻♀️