Valla 99 tane yorumun hepsini üşenmeden okudum ve hayretler içerisindeyim. Sigarayı nasıl bırakırız neler yaparız diye birbirimize yazmamız gerekirken boş boş birbirinize laf yetiştirmişsiniz ne gerek varsa bunlara. Sigaranın zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz ben de otuz beşinci haftamdayım önceden günde iki paket içiyordum keşke bıraktım yazabilseydim buraya ama olmadı sadece azaltabildim. Doktorum da tamam beş tane içebilirsin izin veriyorum dedi ben de öyle yapıyorum gönül ister ki içmeyeyim ama olmuyor malesef, bebeğim de ben de şuan için gayet iyiyiz, düşük kiloda falan da değil hatta iki hafta önde maşallah ne şekerim ne bir rahatsızlığım yok gayet de güzel bir hayatım da var hatta şuan taşınma telaşım da var ama her şey yolundayken ve aa acaba benim gibi azaltan insanlar var mı ya da diğer hamile arkadaşlar nasıl bırakmış bir bakayım okuyayım burayı diye giriyorum, ama bir bakıyorum ki sırf sigara içtiğim için ne anneliğim kalmış ne çocuğumu düşünmediğim kalmış. Yapmayın arkadaşlar kendinize gelin ben yapamadım bırakanlar lütfen nasıl başardınız onları yazın ki fikir olsun hayatında hiç sigara içmemiş, ne olduğunu bilmeyenler de şuradan bir çıksın lütfen çünkü bu sizin anlayabileceğiniz ya da tahmin edebileceğiniz gibi bir şey değil sadece konuşmak kolay o kadar