HcA Kızlar doktorum 37. Haftada çatı kontrolu yapacak siz Kaçıncı haftada oldunuz? Kontrol olup doğumu tetiklenen var mı ?? Çok korkuyorum bir yandan da virus yüzünden bir an önce kucağıma almak istiyorum :(
HcA arzu_glyprk ay o zaman korkmiyim ben ☺️ Erken diye biraz korktum normalde 38 de yapıcaktı o hafta yok diye erken yapıcak :/
arzu_glyprk HcA korkmayın ben 29 haftada bile yaptırdım birşey olmadı lekelenme olmuştu üst üste olduğu için onun dışında bi sorun yaşamadım
Bircanzeytun Beni 34 de yapacaktı demkki tetiklemiyor bende endiseliydim virusten dolayı gitmedim 36 hafta da yapacak
dhm0653 37 de çatı Muayanem oldu sancım başladı bi gün sonra doğurdum 48 saat sonra suni sancı çekip maalesef sezeryanla kakasını yapmıştı içerde kızım 3 kilo 48 cm doğdu
Japonbaligininannesi HcA evet ama benim erken doğum riskim vardi doktor o şekilde 1 cm acikligim olduğunu anlamıştı
dhm0653 HcA korkutmak gibi olmasın ama o parmakları girdiği anda nefesim kesilmişti. Kalktım ama sancıdan zor eve geldim akşamında tekrar hastaneye gittim serum taktılar sabah gel dediler 1 cm di açıklık evvelsi gün gittiğimde 3 olmuştu