Ruhsuz Kızlar iki gündür başım ağrıyor da hiçbir yerimde şişlik yok tansiyon aletim de yok… 35 haftalığım
Ask_H Ruhsuz benim hiç tansiyon problememim olmadı kontrollerde de hep normal çıkar… 34+4 haftalığım ama belli olmaz hamilelik bu bende şişlik falan yok olmadı hiç.
Nihanus Ruhsuz tansiyon bazen hiç belirti bile vermiyor tansiyon aleti her eve lazım canım muhakkak bulunsun al bence bir tane 😊 şişlik son haftalarda zaten çoğu gebede oluyor protein kaçağı ve tansiyon yükselmesi preeklemsi oluyor allah korusun
SedaAydemir arzu_glyprk haftada 2 kez çok az benim protein çıkmadıgı halde günde 3 kez ölç dedi doktorum ve ilaç kullanıyorum sıklaştır ölçümleri bence canım allah yardımcımız olsun
Ruhsuz Ask_H benim de hiç şişlik filan yok hatta hiç kilo da almadım ama son zamanlarda baş ağrısı stresten mi acaba 🙄 sürekli kötü haberler hamileyiz zaten hormonlar tavan Rabbimden dileğin bir an önce eski günlere dönebilmemmiz
Ask_H Ruhsuz olabilir canım kötü haberlerdendir dünya coronadan dolayı perişan bizimde endişelenmemiz normal…
arzu_glyprk SedaAydemir benim doktor eve geliyor haftada 2 kez hem idrarda kontrol ediyor hem ölçüyor. İdrarda azalmış çok kalmamış ama yinede tedbir amaçlı devam ediyoruz
Ruhsuz arzu_glyprk canım protein ne kadar çıkıyor mesela eser miktarda mı yoksa sayı değeri var mı yanında