AnnesiKuzusu Kızlar merhaba sizce Yavuz Selim ismi çok mu ağır bi isim direk bu ismi verme diyenlerde oluyo ya da başka önerebileceğiniz isimler var mı çift isim istiyorum bu arada 💙
shdemir AnnesiKuzusu Bence icinden nasıl geliyosa o ismi koy. Baskalarını dinlesek yandık😊 Bende oglumun adını Demir Hamza koyucam. Demir cok agirmis yaramaz olurmus bilmem neymis. Her cocuk bir olurmu olmaz. Ve yavuz selim cok güzel bi isim bence kararını degistirme😊
TospikAnne AnnesiKuzusu canım millete niye bakıyorsunki sen. Annesi babası olarak beğeniyorsanız kimseye laf düşmez. Etraftakilere isim beğendirme valla siz karı koca olarak neyi beğendiyseniz ne uygunsa o ismi koyun. Bu arada isim şahane 👍🏻 Bunun nesi ağır olarak anlamıyorum.
AnnesiKuzusu shdemir kesinlikle haklısınız içimizden ne geliyosa onu koymak daha iyi sonradan pişman da olmak istemiyorum keşke koysaydım diye 😊
AnnesiKuzusu TospikAnne işte direk padişah ismi olmasa mıymış Yok yavuz ağır mıymış bi bebeğe göre falan 😉 ama ben beğendim yani ismi içime sindi 💙
TospikAnne AnnesiKuzusu mustafa sandalın oğlunun adıda yavuz 😂 nolmuş yani. Hayatım hiç kulak asma. Bulduğun isim gayet güzel. Saçma sapan isim koymaktan iyidir. İsmi gibi yaşar inşallah.