ozlmgull hamileliğinin ilk haftalarında açık lekelenmeleti olanla var mı ? bu durum normal mi birkaç gündür sürüyor bende
neslihantrkk ozlmgull bende 4 haftalıkken öğrendim yerleşme lekelenmesi diyorlar . Benim biraz uzun sürdü 3 hafta kadar kesilmedi lekeler. Doktor ilaç verdi 2 gün sonra geçti
Merveninmiskokulusu ozlmgull Benimde oldu canım ara ara 7. Haftama kadar bana da doktorum progestan verdi ama ben çok ilaç kullanma taraftarı değildim çok kullanmadım ama alttan kullanabilirsin canım sen.kendime çok dikkat ettim ev işlerinde falan olabildiğince dinlen.ilişkiye de girmeyin 12. Haftaya kadar şimdi 18 haftalığız çok şükür darısı sana inşallag❤️
Miniginannesiiii1111 ozlmgull benim 6+3 te olmuştu ama kese etrafında rahim ağzında birşey yoktu ilişkiden kaynaklanmisti proluton iğne yaptırmıştı her ihtimale karşı geçmişti 2 günde kahverengi ama dediğim gibi benimki ilişki sonrasi olmuştu
nlycltk ozlmgull benimde 2 gündür peçetede görüyorum kahverengi lekeyi progestan kullanıyorum SAT 26 subat geçen ay ayrıca kimyasal gebelik geçirdim yani 26 şubatta yaşadım düştüğü aynısı olcak diye korkuyorum 😌
Yildizsevgi 4 haftalikken ogrenmistim hamileliligimi lekelenmeyle beraber hemen doktora gittim her ihtimale karsi progestan kullan demişti bence bi doktora görünün
ozlmgull Yildizsevgi progestan verdi bugün içtim ama lekelenme biraz fazlalastı acana düşük falanmıfır bana biraz moral verin :(
ozlmgull neslihantrkk regl olcakmısm gibi gelıyor peçeteye kesilmedi acaba düşükmüdür sizce yoksa normalmidir :(
neslihantrkk ozlmgull kanama çoksa doktora gidin bence . Ama düşükte kanamayla birlikte dayanılmaz bi ağrıda oluyor diye biliyorum
cocukgelisimcielmas ozlmgull hemen doktora gidin benimde gece öyleydi doktora geldim yatış verdi düşük riskim vardı
Zeyno99 ozlmgull korkmayın rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz geçen hafta aynı durumdan iki gece hastanede yattım çok şükür çıktık Protestan devam ediyoruz doktora göründüyseniz rabbime dua edin ve kendinize dikkat edin 🥰
Yildizsevgi ozlmgull benim 1 hafta sürmüştü ben adet oluyorum sanmıştım yerleşme kanamasi da olabilir korkma birde ilacı fitil olarak kullanmani tavsiye ederim yoksa acaip bas dönmesi yapıyor ben öyle yapmıştım
Giz4110 ozlmgull canım benim kahverengi pembemsi lekelenme geçmeyince doktorum progestanı günde 3e çıkardı ama saati saatine al antibiyotik gibi ki etkili olsun. Şükür 4-5 güne birşey kalmadı 12. Haftaya girdim 2 gün önce tamamen bıraktırdı 😊
ozlmgull Zeyno99 şuan lekelenma olmaya başladıktan sınra görünemedim cünkü hafta sonu girdi araya 3.5 haftalık falandı neden kahverengi gibi kan gelıyor anlamıs değilim düşükmus gibi bakıyorum :(
Zeyno99 ozlmgull hamileliğimin başında lekelerim oluyordu tutunmasında problem var dediler 5.ayımı bitirdim yine oldu ara ara yaşıyorum nedeni yok maleswf
Duyguudogaan Benim bir kere oldu 5 haftalıkken progestan verdi doktor hemen geçti ama yerleşme kanı da olabiliyor düşük riskinde..bu hassas bir gebeliğin işaretiymiş..12 hafta dolana kadar progestan kullandım riskli dönemi atlattım sap Salim çok şükür 🙏🏻
ozlmgull meliccccc ağızdan alınan vajinaya olur mu 😟 doktorum ağızdan al yazmıs ama deli gibi kafam bir yere gövdem bir yere gidiyor
meliccccc ozlmgull alinir iki taraflida kullaniliyo progesteron hap ben de kullaniyorum vajinal olarak aliyorum
ozlmgull Merveninmiskokulusu yok yok ilıski falan yok zaten de inş benimkide öyledir bişey olmamıs olsun inşallah