Eta21 Kızlar geceleri diş ağrısıyla uyanıyorım doktora da gidemyşorm tedavi yapılmıyor ilaç atamıyorum kızlar yardım edinnnnnnn ne yapimm
Gullbrk Eta21 canım tedavi yapıyolar tabiki de 20 lik dişimi çektirdim 28 haftalık hamileyken hiç bişi olmadı.bekleme git doktora
Tugba_58 Eta21 benimde yirmilik dişim çıkıyo hiç bu kadar acı çekmemiştim ağrısı geçti sadece damağım acıyo bunuda mecbur çekmek zorundaymışız bebekler nası diş çıkarır bizde öyle işte doktoru aradım sadece parol kullan dedi ama onuda kullanmadım sadece damak acısı var bendede
Dudubicerr Eta21 ahh kiyamam ben sana .Gecen hafta bende oyleydim dolgum dustu disim kirildi delirtti beni kafami duvarlara vurdum artik kendimi cam dan aticaktim 22 yasindayim ben dis agrisi cektigimi bilmem maf etti beni kafam sisti yuzum sisti vucudum tutuldu . Devletin acilene gittim dis olana bakti hamilesin dedi cekim yapmam icin doktorunun izni gerekiyor dedi eve geldim gece ama sabahi nasil yaptim gel bana sor birde canimdan can gitti . Sabah oldu pazar gunuydu bir ozelde doktora yalvardim disimi cekin diye hamileyim dayanicak gucum kalmadi dedim delirdim artik adam allah rwzi olsun benim hamile oldgimu duyunca tamam dedi gel normalde bakmıyorum ama gebesin dayanamadim dedi cektirdim dışımı nasil rahatladim. islem yaptirmadim sadece cekim yaptirdim morfin vurup fisimi çektiler. Bebege de zarari yok kendi doktoruma sordum baska dis hastanesinde calisan arkdaslarim var onlara sordum bir zarari yokmus . Cok zor durumdaysan cektir disinden yemek yiyemezsende bebegin gelismez . Cektir korkma disden ölucek degiliz benim canim cikicakti dayanamadim hic
gizembas Tedavi oluyor canım nasıl yapmıyorlar ki kanal tedavisi yapıp sinirlerini alabilir ben yaptırdım hiçbir problem olmadı hatta şuanda apseden dolayı antibiyotik kullanıyorum
kubrademir Benimde agırıyo ama malesf hamileyken tedavi olunmuyo doktorlar cok riskli oldugunu söyluyolor sadce özel hastaneler uyuşturmadan dayanabilirsen tedavi uyguluyolar o kadr.. siyah zeytinin çekirdegini cıkar canm agiran disinin üstüne koy orda bastir onu biraz tuzunu alsın disin sonra onu agıran dısinin ustunde ye bunun 8 9 defa tekrarla tuz disi uyustrdgu icin biraz agırısinı alıyo bana sadce bu fayda etti.. sarımsakda denedim tuzlu suda denedim karafilde denedim hic biri bunun kadar etki etmedi tafsiye ederim dene..
Mucizelerim2020 Eta21 ben 12 haftaligim suan disim kirildi eti şişti bana mudahale etmediler ilacta yazamayiz dediler 3 aydan sonra gidilebiliyor canım.
Gullbrk Eta21 oyy çok küçük daha kuzu tuzlu su felan yap canım uyuşturuyo yine biraz allah yardımcın olsun inş geçer
Eta21 Mucizelerim2020 of of üç ay olana kadar ölmesek iyi ki ben zaten genelde de dişçiden korkan bi insanım kendşmi bildm bileli dişlerim ağrır şişer bu genetik yani bizde
Eta21 Dudubicerr valla kızlar hem bulantm hem diş ağrım vardır iki. Üç gündür. Az önce eşimle hastaneye mecbur gittik acile allah razı olshn doktor hiç ilaç yazmadı sadece ya psrol ya minoset kullanabilirsin dedi diş ağrım için. Bulantj içşnde serum verdi taktklsr bitti eve geldim. Bu serum beni iki gün kurtarır sonra yien bulantm başlayacak ne için başka ilaç verilmedi anlamadm
Eta21 Nuruminci valla kızlar ne tuzlu suyu gram etki etmiyor bana ben zamanında da çok çektim bana çok etkili ağrı kesicilir bile bazen etki etmiyordu. Majezik, arveles, dexday kullanıyordm ama tabi şmdi nerdeeeeeeee uykular haram yemek haramm olmuş bana
Nuruminci Eta21 kış ağrısı cok kötü birşey bende baya cekıyorum üstüne hamıle olunca ilaç falanda alamıyor insan