Hildambxl ipeksfr cesaretlı kadın dıye bılıyorum çoğu yabancılarda var bu ısım turkıyede cok ama cok az
Juniormum Valeriamom Benimde kızım olursa elisa ya da tuana olucak kısmetse🙏 Alisa esila Aden lina deren belis Alara dila Beren beğendiklerim☺
EbruHafsa Valeriamom aslan yavrusu. Hz Ömerin kizi ayni zamanda peygamber efendimizin sav esi idi. Ve ayni zamanda güvenilir kadin cünkü kurani kerimi zamaninda hz hafsaya vermisler bir zarar gelmesin diye.
Derya79851015 Iki kızım var biri IŞIL biride ELİF ADA ..şimdi üçüncü kızıma hamileyim ama bende bir türlü isim bulamiyorum
Fulyag Valeriamom Bizim henüz cinsiyet kesin olmasa da Alya hoşuma gitti 😊 Bunun dışında listemde pera özge öykü var şimdilik 😊
Fulyag Valeriamom GErçekten çok zor Aryayı çok beğeniyorum ama eşim anlamını gereksiz buldu istemedi ben de Alyayı buldum Onun isminin ilk hecesiyle benimkinin son hecesinden oluşuyor böyle olunca daha ılımlı yaklaştı 😁
Ozgefe Doğuma 19 gün kaldı hala karar vermiş değişim kızıma hiç bir ismi layık göremiyorum sanırım isimsiz kalcak😂😂😂