cerrah61 Deletedmom137 isimli hastane çıkışı istiyorsanız butikbebecik öneririm çok tatlı modeller var🤍 ama normal hastane çıkışı bakıyorsanız da ben şahsen Panço’dan iki tane 10lu takım aldım 🤗 kumaşları çok kaliteli, %100 organik pamuk🍀
1Anne_ CgdmZtrk ay ben sayfaya baktım mükemmel şeyler var acaba güvenilir mi sayfa alışveriş yapan var mi
CgdmZtrk Deletedmom137 bebişiniz kız mı? Kız için çok güzel modeller beğendim ama ben önceden almıştım o Yuzden alamadım.
Deletedmom137 CgdmZtrk kız canım bu karantina günlerinde mecbur netten alacağım ya beğendiklerini banada atarmısın fikir olur bide kumaşları nasıl acaba☺️
CgdmZtrk Deletedmom137 dün birisi ordan alışveriş yapmış aldıklarını buraya attı. Kumaşları yumuşacık çok güzel yazmıştı bende dün bi kaç bişey sipariş verdim. Fiyatları çok uygun. O fiyata güzel bence.
CgdmZtrk Prensannesii38 orda altta fiyatları yazmıyor ki. Fiyat yazmayan yerden alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum kaç kere soruyorum.
Prensannesii38 CgdmZtrk nere yazmıyor ıkısınınde sitesi var Instagram harıc orda fiyatları var hep canım